Nieuw: permanente make-up laten zetten

permanente make-up pmu

Nieuw: permanente make-up laten zetten

Vanaf de derde week van september zal het ook mogelijk zijn om permanente make-up te laten zetten bij ons in de beautysalon. Maar wat is dat eigenlijk, waarom zou je hiervoor kiezen en wat zijn de mogelijkheden? Lees het in dit bericht.

Liesbeth is toe aan een nieuwe uitdaging. Ze heeft altijd al een grote interesse gehad voor permanente make-up en na meerdere vragen van klanten – of er geen permanentere oplossing is voor het zetten van b.v. wenkbrauwen – heeft ze besloten een training te gaan volgen. Deze maand zal ze een training volgen om de nieuwste technieken in de hand te krijgen voor het zetten van wenkbrauwen, eyeliners en lipliners. Ze heeft er super veel zin in.

Wat is permanente make-up?

Als je permanente make-up hebt, sta je elke ochtend op met wenkbrauwen, eyeliner en/of lipliner. Je hoeft het zelf niet meer te zetten. Tijdens de behandeling worden pigmenten in de huid gebracht waardoor je altijd ‘opgemaakt’ bent. Ook als je gaat zwemmen of gaat sporten blijft het zitten. Het blijft zo’n 2 tot 6 jaar zitten. Hoe lang het precies zal zijn, hangt ook af van het soort behandeling en hoe je ermee omgaat. Kom je bijvoorbeeld veel in de zon, dan zal het pigment eerder oplichten.

Hier zie je een mooi voorbeeld van drie situaties:

  1. Zelf wenkbrauwen tekenen
  2. Natuurlijke situatie
  3. Met permanente make-up

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

Aanbrengen van permanente make-up

Permanente make-up wordt ingebracht met hele dunne naaldjes. Er kunnen verschillende soorten naalden gebruikt worden, waarmee verschillende technieken toegepast kunnen worden met daarbij weer verschillende effecten. Zo kunnen scherpe lijnen, natuurlijke haartjes en schaduw getekend worden.

Het aanbrengen van permanente make-up wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Je kunt het vergelijken met het gevoel van een speldenprik. Er is ook altijd de optie om te kiezen voor een plaatselijke verdoving, mocht je dat prettiger vinden.

Het laten zetten van permanente make-up is veilig. Je krijgt er geen ontstekingen of zwellingen door. Het is voor iedereen geschikt. Ook voor diegene met een gevoelige huid of  die te maken heeft met allergische reacties.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Permanente make-up kan voor verschillende situaties een oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan mensen die in een kuur zitten en daardoor geen haar meer hebben of bij wie – na het ondergaan van chemotherapie – het haar niet meer terug komt. Of als je weinig wenkbrauw en/of kleur aan je wenkbrauwen hebt. Ook gemak – bijvoorbeeld weinig tijd hebben –  kan een goede reden zijn. Zo kiezen veel tienermeiden voor het laten zetten van een eyeliner. Mensen met smalle lippen, vage contourlijnen of geen strakke liplijn hebben kiezen bijvoorbeeld eerder voor een lipliner. Ben je allergisch voor make-up? Dan is permanente make-up een super alternatief.

 

PMU voor en na

 

 

 

De mogelijkheden van permanente make-up

Bij Beautysalon Hem en Haar is het mogelijk om wenkbrauwen, eyeliners en lipliners te laten zetten. Hieronder kun je de tarieven vinden. Meer informatie over deze behandeling.

Prijzen:
Wenkbrauwen                    € 295,00
Eyeliner boven en onder     € 249,00
Eyeliner boven of onder                  € 149,00
Lipliner                                               € 149,00
Bijwerken                                           € 100,00

Heb je vragen over permanente make-up en/of wil je nog wat meer informatie om te beoordelen of het wat voor jou is? Neem gerust even contact met mij op via 050-5351028 of mail naar  info@hem-en-haar.nl 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan online via onderstaande app.

Beautysalon Hem en Haar
4.8
powered by Facebook
Lisa Biemolt
Lisa Biemolt
2016-11-17T07:46:22+0000
Ik kom sinds 2012 bij Liesbeth en ga er altijd met plezier naar toe. Ze geeft goed advies over producten, zowel crème als make-up, en de behandelingen zijn zinvol en ontspannend. Ze heeft ook mijn bruids make-up gedaan en dat heeft bijgedragen aan een perfecte dag. Ik zpu beautysalan Hem en Haar aan iedereen aanraden
Anneke Damkat
Anneke Damkat
2016-10-28T09:18:19+0000
Voor mij is een behandeling bij Liesbeth een heerlijk ontspannen uurtje waarin ik me door Haar lekker laat verwennen. Ze is professioneel en houdt haar vakkennis up to date De sfeer in de salon is altijd relaxed en ontspannen. Kortom: Liesbeth verdient de Award!!
Annelies Greven
Annelies Greven
2016-10-17T11:13:56+0000
Sinds 12 jaar kom ik bij Liesbeth voor een schoonheidsbehandeling. De eerste jaren kwam ik 1 keer per jaar en inmiddels 3 keer per jaar. Omdat ik het altijd weer heerlijk vind om bij Liesbeth in de "stoel te liggen" en mij als herboren voel wanneer ik bij Liesbeth de salon verlaat. Het is geen standaard behandeling, Liesbeth geeft advies en kijkt wat je huid op dat moment nodig heeft. Ze is kundig en prettig in contact.
Jacobien Goeman Borgesius
Jacobien Goeman Borgesius
2016-10-06T18:58:14+0000
Na een verhuizing blijf ik bij Liesbeth omdat ze goed, aardig, leuk , kundig, en lief is!
Desiree Boerema
Desiree Boerema
2016-07-28T14:38:32+0000
Wil je graag goed voor je huid zorgen en/of je huid verbeteren? Dan moet je naar Liesbeth gaan. Los van het feit dat ze een heel fijn persoon is, heeft ze veel kennis in huis m.b.t. huidverbetering. Elke keer na een behandeling voelt mijn huid zo fijn aan en ziet mijn huid er zichtbaar beter uit. Ik voel bij Liesbeth heel veel liefde voor haar vak. Zoals ik vol mogelijkheden kijk naar de optimalisatiemogelijkheden voor sociale media profielen, zo kijkt zij naar gezichten. De passie straalt er gewoon van af. Wil je een fijne gezichtsbehandeling en/of heb je een probleemhuid waarvan je niet meer weet wat je ermee aan moet? Ga dan echt even langs Liesbeth.
Marjolijn Groeneveld Ev Alberts
Marjolijn Groeneveld Ev Alberts
2016-03-30T16:13:17+0000
Abe Kampen
Abe Kampen
2015-05-19T18:54:33+0000
Hoi Liesbeth. Ik wil je even laten weten dat je website er mooi uitziet. Overzichtelijk en mooie kleuren. Ook de zaak is met logo veel meer herkenbaar geworden. Compliment daarvoor. Top.
Tina Boer
Tina Boer
2015-05-17T06:21:13+0000
Relaxt, vol aandacht, oprecht, professioneel. Elke keer weer n heerlijk momentje waar jij centraal staat!
Nienke Venema
Nienke Venema
2014-01-09T21:22:11+0000
Gezellig en ontspannend om bij Liesbeth in de stoel te liggen. Een momentje voor jezelf. Zelfs een IPL behandeling gaat pijnloos voorbij..
Mirjam De Vreden
Mirjam De Vreden
2013-11-29T15:01:34+0000
Altijd weer fijn om bij Liesbeth in de behandelstoel te liggen...
Ellen Verhoef
Ellen Verhoef
2013-11-08T10:50:38+0000
Anne Huisman
Anne Huisman
2013-08-13T11:28:32+0000
Vanaf 2012 tot 2014 heb ik stage mogen lopen bij Beautysalon Hem en Haar. Ik heb het onwijs getroffen want wat heb ik een leuke en leerzame stage gehad. Als iemand het verdiend om schoonheidsspecialiste van het jaar te worden is het Liesbeth. Liesbeth heeft passie voor haar vak, is professioneel en een top stagebegeleidster!