Nieuwe mannenlijn Skeyndor is binnen!

Nieuwe mannenlijn Skeyndor is binnen!

Category : Nieuwe producten

Het is zover! Onze nieuwe mannenlijn Skeyndor is binnen! We delen graag met je welke producten uit de mannenlijn we in de salon hebben en welke heerlijke behandelingen er bij horen.

Nieuw merk voor de mannen

Skeyndor is een Spaans merk dat inmiddels al 62 jaar bestaat. Het werkt vooral om het eigen afweermechanisme te versterken en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dat we deze lijn nog niet eerder ontdekt hebben is ons nog steeds een raadsel. Al met al een goed alternatief voor de Homme Galland lijn die niet meer uitgegeven wordt.

Skeyndor mannenbehandelingen

Vanaf nu bieden we in deze mannenlijn twee geweldige behandelingen:

  • Hydraterende behandeling: voor als je huid droog en schraal aanvoelt en voor de vette huid.
  • Energizing behandeling: voor vermoeide huid, anti-stress werking en werkt anti-aging.

Mannenbehandeling
De behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, dieptereiniging, epileren waar nodig, aanbrengen van een speciaal serum, massage van het gezicht en de nek met daarbij een speciaal peel-off masker voor de mannenhuid. De duur van de behandeling is 75 minuten. Je boekt deze behandeling voor een prijs van €71,50.

Uiteraard is het ook mogelijk de basisbehandeling te kiezen, bestaande uit een reiniging, dieptereiniging, epileren waar nodig en een massage. De duur van de basisbehandeling is 55 minuten. Je boekt de basisbehandeling voor € 59,50.

Skeyndor producten

Daily detox face wash Daily detox face wash 
Drievoudig werkende reinigende mousse, die de huid diep reinigt en de balans restaureert door celvernieuwing te versnellen. Geeft de huid een stralend resultaat. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Energizing anti-age serum SkeyndorEnergizing anti-age serum
Ontwikkeld met diverse ingrediënten die bijdragen aan de verhoging van de energie in de huidcellen. Bevat SPF 10. Speciaal ontwikkeld om de huid opnieuw energie te geven en te revitaliseren. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Eyebags recovery gel skeyndorEyebags recovery gel
Verfrissende gel met actieve ingrediënten die tekenen van ouderdom en kussentjes onder de ogen doen verminderen. Laat de huid rond de ogen stralen. Voor alle huidtypen rond de ogen.

Redness preventing after shave skeyndorRedness preventing after shave
De aftershave bevat een combinatie van actieve ingrediënten die het heelproces doen versnellen, roodheid doen verminderen en onzuiverheden op de huid doen voorkomen. Extra-verfrissende balm, ontwikkeld om roodheid na het scheren tegen te gaan. Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Shine control 24h aqua emulsion skeyndorShine control 24h aqua emulsion
De Shine control is gemaakt met langdurig hydraterende stoffen en heeft een talg-reducerende werking waardoor de huid minder glimt en de poriën worden verkleint. De gemengde en vette huiden worden mooi mat en stralend. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Heb je vragen over deze mannenlijn en/of wil je meer informatie over onze behandelingen? Neem even contact op via: 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 

 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan online via onderstaande app.

Beautysalon Hem en Haar
4.8
powered by Facebook
Lisa Biemolt
Lisa Biemolt
2016-11-17T07:46:22+0000
Ik kom sinds 2012 bij Liesbeth en ga er altijd met plezier naar toe. Ze geeft goed advies over producten, zowel crème als make-up, en de behandelingen zijn zinvol en ontspannend. Ze heeft ook mijn bruids make-up gedaan en dat heeft bijgedragen aan een perfecte dag. Ik zpu beautysalan Hem en Haar aan iedereen aanraden
Anneke Damkat
Anneke Damkat
2016-10-28T09:18:19+0000
Voor mij is een behandeling bij Liesbeth een heerlijk ontspannen uurtje waarin ik me door Haar lekker laat verwennen. Ze is professioneel en houdt haar vakkennis up to date De sfeer in de salon is altijd relaxed en ontspannen. Kortom: Liesbeth verdient de Award!!
Annelies Greven
Annelies Greven
2016-10-17T11:13:56+0000
Sinds 12 jaar kom ik bij Liesbeth voor een schoonheidsbehandeling. De eerste jaren kwam ik 1 keer per jaar en inmiddels 3 keer per jaar. Omdat ik het altijd weer heerlijk vind om bij Liesbeth in de "stoel te liggen" en mij als herboren voel wanneer ik bij Liesbeth de salon verlaat. Het is geen standaard behandeling, Liesbeth geeft advies en kijkt wat je huid op dat moment nodig heeft. Ze is kundig en prettig in contact.
Jacobien Goeman Borgesius
Jacobien Goeman Borgesius
2016-10-06T18:58:14+0000
Na een verhuizing blijf ik bij Liesbeth omdat ze goed, aardig, leuk , kundig, en lief is!
Desiree Boerema
Desiree Boerema
2016-07-28T14:38:32+0000
Wil je graag goed voor je huid zorgen en/of je huid verbeteren? Dan moet je naar Liesbeth gaan. Los van het feit dat ze een heel fijn persoon is, heeft ze veel kennis in huis m.b.t. huidverbetering. Elke keer na een behandeling voelt mijn huid zo fijn aan en ziet mijn huid er zichtbaar beter uit. Ik voel bij Liesbeth heel veel liefde voor haar vak. Zoals ik vol mogelijkheden kijk naar de optimalisatiemogelijkheden voor sociale media profielen, zo kijkt zij naar gezichten. De passie straalt er gewoon van af. Wil je een fijne gezichtsbehandeling en/of heb je een probleemhuid waarvan je niet meer weet wat je ermee aan moet? Ga dan echt even langs Liesbeth.
Marjolijn Groeneveld Ev Alberts
Marjolijn Groeneveld Ev Alberts
2016-03-30T16:13:17+0000
Abe Kampen
Abe Kampen
2015-05-19T18:54:33+0000
Hoi Liesbeth. Ik wil je even laten weten dat je website er mooi uitziet. Overzichtelijk en mooie kleuren. Ook de zaak is met logo veel meer herkenbaar geworden. Compliment daarvoor. Top.
Tina Boer
Tina Boer
2015-05-17T06:21:13+0000
Relaxt, vol aandacht, oprecht, professioneel. Elke keer weer n heerlijk momentje waar jij centraal staat!
Nienke Venema
Nienke Venema
2014-01-09T21:22:11+0000
Gezellig en ontspannend om bij Liesbeth in de stoel te liggen. Een momentje voor jezelf. Zelfs een IPL behandeling gaat pijnloos voorbij..
Mirjam De Vreden
Mirjam De Vreden
2013-11-29T15:01:34+0000
Altijd weer fijn om bij Liesbeth in de behandelstoel te liggen...
Ellen Verhoef
Ellen Verhoef
2013-11-08T10:50:38+0000
Anne Huisman
Anne Huisman
2013-08-13T11:28:32+0000
Vanaf 2012 tot 2014 heb ik stage mogen lopen bij Beautysalon Hem en Haar. Ik heb het onwijs getroffen want wat heb ik een leuke en leerzame stage gehad. Als iemand het verdiend om schoonheidsspecialiste van het jaar te worden is het Liesbeth. Liesbeth heeft passie voor haar vak, is professioneel en een top stagebegeleidster!