Regelmatig scrubben is essentieel bij huidverzorging

regelmatig scrubben is

Regelmatig scrubben is essentieel bij huidverzorging

Category : Nieuws

De zon stimuleert de celdeling, daarom verdikt je huid gemakkelijker. Regelmatig scrubben vormt nu een essentieel deel van de huidverzorging. 

Nut van scrubben

Door goed te scrubben, houdt je de huid fris. De zon stimuleert de celdeling en zorgt ervoor dat je sneller zweet, daardoor plakken dode huidcellen meer aan je huid. Zo vervuilt de huid zich steeds meer. Door twee keer per week te scrubben, kan de huid goed blijven ademen en zuurstof tot zich nemen waardoor de huid zijn een frissere uitstraling behoudt.

Een ander bijkomend voordeel is dat de huid mooier bruin egaal wordt, mits je goede zonnebescherming gebruikt. Ook het gebruik van aftersun levert hier een positieve bijdrage aan.

Kies een scrub

Scrubben en peelen is voor iedereen goed als je het juiste product gebruikt. Iemand met een couperose huid of met een huid waar snel irritaties optreden, kan beter een peeling zonder korreltje gebruiken. Heb je juist een vette, dikke, verhoornde of grauwe huid, dan kan een scrub met korreltje beter uitpakken. De scrub voor je lichaam en voor je gezicht zijn verschillend. Dat heeft met de grofheid van de korrel te maken. Je huid op het lichaam is steviger en bevat wat meer bescherming op de meeste plaatsen.

Gebruik van scrub

Wees wel lief voor je huid, zowel voor je gezicht als voor je lijf. Dat wil zeggen dat kleine ronddraaiende bewegingen voldoende zijn, je hoeft niet hard te boenen. Daarmee beschadig je je huid eerder én dat is niet de bedoeling. Dus kleine ronddraaiende bewegingen, waarbij je in het gezicht de ooghuid vermijd! Deze huid is te dun om te scrubben.

De scrub of peeling kun je gedurende de zomer het beste ’s morgens doen. Dan is je huid nog niet te warm door de zon. Op koele dagen kan het ook prima ’s avonds als dat je voorkeur heeft. Helemaal lekker om na een scrub of peeling een masker aan te brengen. Deze zal dan nog beter in trekken.

Voor vragen over het juiste scrub of peeling product voor je huid of zonadvies rustig even langs komen. Onze adviezen zijn gratis. 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 


Online afspraak maken

Download onze online afspraken app

Download iOS AppDownload Android App

 

Maak hier online een afspraak

Aanbiedingen en acties

Elke maand hebben we aanbiedingen voor behandelingen en acties voor producten van Pupa, Maria Galland en Darphin. Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Beautysalon Hem en Haar
4.8
powered by Facebook
Lisa Biemolt
Lisa Biemolt
2016-11-17T07:46:22+0000
Ik kom sinds 2012 bij Liesbeth en ga er altijd met plezier naar toe. Ze geeft goed advies over producten, zowel crème als make-up, en de behandelingen zijn zinvol en ontspannend. Ze heeft ook mijn bruids make-up gedaan en dat heeft bijgedragen aan een perfecte dag. Ik zpu beautysalan Hem en Haar aan iedereen aanraden
Anneke Damkat
Anneke Damkat
2016-10-28T09:18:19+0000
Voor mij is een behandeling bij Liesbeth een heerlijk ontspannen uurtje waarin ik me door Haar lekker laat verwennen. Ze is professioneel en houdt haar vakkennis up to date De sfeer in de salon is altijd relaxed en ontspannen. Kortom: Liesbeth verdient de Award!!
Annelies Greven
Annelies Greven
2016-10-17T11:13:56+0000
Sinds 12 jaar kom ik bij Liesbeth voor een schoonheidsbehandeling. De eerste jaren kwam ik 1 keer per jaar en inmiddels 3 keer per jaar. Omdat ik het altijd weer heerlijk vind om bij Liesbeth in de "stoel te liggen" en mij als herboren voel wanneer ik bij Liesbeth de salon verlaat. Het is geen standaard behandeling, Liesbeth geeft advies en kijkt wat je huid op dat moment nodig heeft. Ze is kundig en prettig in contact.
Jacobien Goeman Borgesius
Jacobien Goeman Borgesius
2016-10-06T18:58:14+0000
Na een verhuizing blijf ik bij Liesbeth omdat ze goed, aardig, leuk , kundig, en lief is!
Desiree Boerema
Desiree Boerema
2016-07-28T14:38:32+0000
Wil je graag goed voor je huid zorgen en/of je huid verbeteren? Dan moet je naar Liesbeth gaan. Los van het feit dat ze een heel fijn persoon is, heeft ze veel kennis in huis m.b.t. huidverbetering. Elke keer na een behandeling voelt mijn huid zo fijn aan en ziet mijn huid er zichtbaar beter uit. Ik voel bij Liesbeth heel veel liefde voor haar vak. Zoals ik vol mogelijkheden kijk naar de optimalisatiemogelijkheden voor sociale media profielen, zo kijkt zij naar gezichten. De passie straalt er gewoon van af. Wil je een fijne gezichtsbehandeling en/of heb je een probleemhuid waarvan je niet meer weet wat je ermee aan moet? Ga dan echt even langs Liesbeth.
Marjolijn Groeneveld Ev Alberts
Marjolijn Groeneveld Ev Alberts
2016-03-30T16:13:17+0000
Abe Kampen
Abe Kampen
2015-05-19T18:54:33+0000
Hoi Liesbeth. Ik wil je even laten weten dat je website er mooi uitziet. Overzichtelijk en mooie kleuren. Ook de zaak is met logo veel meer herkenbaar geworden. Compliment daarvoor. Top.
Tina Boer
Tina Boer
2015-05-17T06:21:13+0000
Relaxt, vol aandacht, oprecht, professioneel. Elke keer weer n heerlijk momentje waar jij centraal staat!
Nienke Venema
Nienke Venema
2014-01-09T21:22:11+0000
Gezellig en ontspannend om bij Liesbeth in de stoel te liggen. Een momentje voor jezelf. Zelfs een IPL behandeling gaat pijnloos voorbij..
Mirjam De Vreden
Mirjam De Vreden
2013-11-29T15:01:34+0000
Altijd weer fijn om bij Liesbeth in de behandelstoel te liggen...
Ellen Verhoef
Ellen Verhoef
2013-11-08T10:50:38+0000
Suzanne Stekelenburg
Suzanne Stekelenburg
2013-08-19T15:42:37+0000
Anne Huisman
Anne Huisman
2013-08-13T11:28:32+0000
Vanaf 2012 tot 2014 heb ik stage mogen lopen bij Beautysalon Hem en Haar. Ik heb het onwijs getroffen want wat heb ik een leuke en leerzame stage gehad. Als iemand het verdiend om schoonheidsspecialiste van het jaar te worden is het Liesbeth. Liesbeth heeft passie voor haar vak, is professioneel en een top stagebegeleidster!