Verkozen tot een van de drie beste schoonheidsspecialistes in Noord Nederland

Beste_schoonheidsspecialist

Verkozen tot een van de drie beste schoonheidsspecialistes in Noord Nederland

Category : Nieuws

Wat een knalfeest heb ik meegemaakt! Eindelijk mocht ik in mijn mooie gala jurk op hoge hakken mijn entree maken. Dat was best even spannend kan ik je zeggen. De hele avond ben je toch maar met één ding bezig…..de uitreiking van die prijzen. De beker neem ik niet mee naar huis, maar ik mag mij beste schoonheidsspecialiste van Groningen noemen en behoor tot de beste drie van Noord Nederland. Een resultaat dat ik met heel veel trots omarm. Het meedoen aan deze wedstrijd heeft er voor gezorgd dat ik weer heel gefocust ben geraakt op wat ik allemaal aan het doen ben en hoe ik dat nog meer kan verbeteren. Het optimale uit mezelf en de salon halen zodat u als klant het beste krijgt wat u verdient.

Uitreiking Beauty Award
Tot aan vorige week benaderde ik de uitreiking zakelijk, leuk maar ach al die poeha…..Jullie kennen mij ook als nuchter, voetjes op de grond en in voor een lolletje. Maar de laatste week ging het toch wel erg bij mij leven. Het idee van mezelf in die jurk, het feest dat georganiseerd werd ook ter ere van mij, RTL 4 die er met opnames bij was, alle belangrijke mensen uit de beauty wereld. In ene ging ik me beseffen wat ik eigenlijk had bereikt. Daar werd ik toch ook wel een beetje verlegen van, want een grotere prijs wordt er in ons vak niet uitgereikt. THIS IS IT! En daar hoor ik bij….. Ik heb de hele dag eigenlijk een beetje in een roes meegemaakt. ’s Morgens de kapper die mijn haar goed stylde en terwijl mijn moeder ook op haar stoel mocht plaats nemen, deed ik mijn nagels. Vervolgens op tijd naar Hilversum om in het hotel even een hapje te eten en daarna heb ik mezelf goed in de make-up gezet. En toen mocht ik ‘m eindelijk aan, mijn gala jurk. Een hele metamorfose met hoe ik normaal gesproken er uit zie. En toen met de taxi om bij studio 21 uit te stappen en over de rode loper naar binnen te gaan.

Feest! Vier je mee?
Het was écht een heel leuke avond. Ik heb genoten van alle feestelijkheid, aandacht en contacten die ik heb opgedaan. De beker had ik natuurlijk ook graag meegenomen, maar die is naar een dame gegaan die voor de tweede keer meedeed én voor de tweede keer genomineerd was, dus een terechte winnaar. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en het stemmen op mij. Vele van jullie leefden erg mee en dat deed mij erg goed. Deze week wil ik de deelname aan de Beauty Award feestelijk met jullie afsluiten door iedereen de mogelijkheid te bieden om 10% KORTING te ontvangen op zijn/haar gebruikelijke producten. Zo kan ik jullie ook nog eens persoonlijk bedanken voor jullie meeleven met een presentje! Let wel even op de aangepaste openingstijden voor deze week:

dinsdag                  gesloten
woensdag             09.00-11.00
donderdag           09.00-18.00
vrijdag                   13.00-19.30
zaterdag                09.00-14.00

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!

Liesbeth Kerkhoven

Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan online via onderstaande app.

Beautysalon Hem en Haar
4.8
powered by Facebook
Lisa Biemolt
Lisa Biemolt
2016-11-17T07:46:22+0000
Ik kom sinds 2012 bij Liesbeth en ga er altijd met plezier naar toe. Ze geeft goed advies over producten, zowel crème als make-up, en de behandelingen zijn zinvol en ontspannend. Ze heeft ook mijn bruids make-up gedaan en dat heeft bijgedragen aan een perfecte dag. Ik zpu beautysalan Hem en Haar aan iedereen aanraden
Anneke Damkat
Anneke Damkat
2016-10-28T09:18:19+0000
Voor mij is een behandeling bij Liesbeth een heerlijk ontspannen uurtje waarin ik me door Haar lekker laat verwennen. Ze is professioneel en houdt haar vakkennis up to date De sfeer in de salon is altijd relaxed en ontspannen. Kortom: Liesbeth verdient de Award!!
Annelies Greven
Annelies Greven
2016-10-17T11:13:56+0000
Sinds 12 jaar kom ik bij Liesbeth voor een schoonheidsbehandeling. De eerste jaren kwam ik 1 keer per jaar en inmiddels 3 keer per jaar. Omdat ik het altijd weer heerlijk vind om bij Liesbeth in de "stoel te liggen" en mij als herboren voel wanneer ik bij Liesbeth de salon verlaat. Het is geen standaard behandeling, Liesbeth geeft advies en kijkt wat je huid op dat moment nodig heeft. Ze is kundig en prettig in contact.
Jacobien Goeman Borgesius
Jacobien Goeman Borgesius
2016-10-06T18:58:14+0000
Na een verhuizing blijf ik bij Liesbeth omdat ze goed, aardig, leuk , kundig, en lief is!
Desiree Boerema
Desiree Boerema
2016-07-28T14:38:32+0000
Wil je graag goed voor je huid zorgen en/of je huid verbeteren? Dan moet je naar Liesbeth gaan. Los van het feit dat ze een heel fijn persoon is, heeft ze veel kennis in huis m.b.t. huidverbetering. Elke keer na een behandeling voelt mijn huid zo fijn aan en ziet mijn huid er zichtbaar beter uit. Ik voel bij Liesbeth heel veel liefde voor haar vak. Zoals ik vol mogelijkheden kijk naar de optimalisatiemogelijkheden voor sociale media profielen, zo kijkt zij naar gezichten. De passie straalt er gewoon van af. Wil je een fijne gezichtsbehandeling en/of heb je een probleemhuid waarvan je niet meer weet wat je ermee aan moet? Ga dan echt even langs Liesbeth.
Marjolijn Groeneveld Ev Alberts
Marjolijn Groeneveld Ev Alberts
2016-03-30T16:13:17+0000
Abe Kampen
Abe Kampen
2015-05-19T18:54:33+0000
Hoi Liesbeth. Ik wil je even laten weten dat je website er mooi uitziet. Overzichtelijk en mooie kleuren. Ook de zaak is met logo veel meer herkenbaar geworden. Compliment daarvoor. Top.
Tina Boer
Tina Boer
2015-05-17T06:21:13+0000
Relaxt, vol aandacht, oprecht, professioneel. Elke keer weer n heerlijk momentje waar jij centraal staat!
Nienke Venema
Nienke Venema
2014-01-09T21:22:11+0000
Gezellig en ontspannend om bij Liesbeth in de stoel te liggen. Een momentje voor jezelf. Zelfs een IPL behandeling gaat pijnloos voorbij..
Mirjam De Vreden
Mirjam De Vreden
2013-11-29T15:01:34+0000
Altijd weer fijn om bij Liesbeth in de behandelstoel te liggen...
Ellen Verhoef
Ellen Verhoef
2013-11-08T10:50:38+0000
Anne Huisman
Anne Huisman
2013-08-13T11:28:32+0000
Vanaf 2012 tot 2014 heb ik stage mogen lopen bij Beautysalon Hem en Haar. Ik heb het onwijs getroffen want wat heb ik een leuke en leerzame stage gehad. Als iemand het verdiend om schoonheidsspecialiste van het jaar te worden is het Liesbeth. Liesbeth heeft passie voor haar vak, is professioneel en een top stagebegeleidster!