Ligne Mille Maria Galland

10% korting op Mille-lijn Maria Galland

Deze periode 10% korting op alle Mille producten van Maria Galland. Dit een exclusievere lijn, met een compleet anti-aging effect. In deze blog meer informatie over de producten en de werking. 

Verzorgingslijn Mille Maria Galland

Deze anti-aging lijn werkt door tot op een diep niveau. Het is een complete anti-aging lijn, waarmee rimpels vervagen, de huid wordt verstevigd, gevoed en gehydrateerd op het hoogste niveau.  Van reiniging tot bodycrème. Het hele lichaam kan verwend worden met deze heerlijke producten. De Mille lijn bestaat uit 12 exclusieve producten, bestaande uit 7 verzorgingsproducten, 2 maskers, 2 reinigingen en  lichaamscrème.

Verzorgingsproducten

 • 1000 Crème mille

Deze crème lift en verstevigt, regenereert, revitaliseert, hydrateert en vervaagt rimpels. Je kunt het ’s morgens en/of ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen. Deze crème is ook ideaal voor de bovenlip om rimpeltjes boven de lip te vervagen.

 • 1010 Sérum mille

Dit serum lift en verstevigt, regenereert, revitaliseert, hydrateert en vervaagd rimpels. Het perfectioneert de werking van 1000 Crème mille. Je kunt het ’s morgens en/of ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen. Dit serum is ook erg geschikt als verzorging voor het decolleté, omdat het snel intrekt en je je meteen daarna kunt aankleden.

 • 1020 Crème contour des yeux mille

Deze oogcrème vervaagt rimpels en vermindert wallen en kringen onder de ogen. Je kunt het ’s morgens en ’s avonds op de huid rond de ogen aanbrengen en zacht inmasseren. Je kunt deze oogcrème ook als masker aanbrengen en goed in laten trekken. Zacht inkloppen stimuleert bovendien de microcirculatie en versterkt de werking.

 • 1070 Teint mille lumière (niet verkrijgbaar bij ons in de salon)

Deze crème heeft een liftend effect, egaliseert de teint en geeft een zachte, poederachtige satijnen finish. Breng het behoedzaam aan op het gezicht en de hals met het bijgevoegde, speciaal ontwikkelde penseel.

 • 1005 Crème Mille lumière

Deze crème hydrateert, doet de huid stralen, vermindert het vochtverlies en heeft daarbij een anti-aging effect. Je kunt het ’s morgens en/of ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen. Deze crème is ideaal voor iedereen die een vochtverzorging wil en ook graag een rijke, romige crème gebruikt.

 • 1006 Crème mille hydrante

Deze crème biedt intensieve celbescherming, verhoogt de stevigheid en heeft een aangenaam lichte textuur. Je kunt de crème ’s morgens en/of ’s avonds op het gezicht en de hals aanbrengen. Als je deze crème wat dikker aanbreng, is hij ook perfect te gebruiken als vochtmasker.

 • 1012 Sérum mille hydratant

Dit serum biedt intensieve celbescherming, verhoogt de stevigheid en vervaagt rimpels. Je kunt het ’s morgens en/of ’s avonds onder e verzorgende crème op het gezicht en de hals aanbrengen. Bij een warm klimaat kan het serum als bron van vocht ook zonder crème worden aangebracht.

Maskers

 • 1030 Masque mille lumière

Dit masker geeft de huid ontspanning en uitstraling. Je kunt het royaal aan te brengen, 5 tot 10 minuten te laten inwerken en vervolgens kun je het afwassen. Dit masker is ook ideaal als vocht-boost na een zonnebad.

 • 1032 Masque mille décollete lumière

Dit masker met verstevigende en herstellende werkstoffen zorgt voor een onmiddellijk effect. Je kunt het masker van de folie halen, op het decolleté leggen en na 5 tot 10 minuten verwijderen. Dit masker is de perfecte voorbereiding voor bijzondere momenten in het leven.

Reiniging

 • 1050 Lait Démaquillant Mille

Deze reinigingsmelk verwijdert make-up en vuiltjes en zorgt voor het ‘lotus-effect’: een film van peptiden legt zich op de gereinigde huid en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt het ’s morgens en ’s avonds op het gezicht en da hals aanbrengen, inmasseren en met water of een tissue verwijderen. Als de reinigingsmelk dikker wordt aangebracht, kan deze dankzij de actieve werkstoffen ook als masker worden gebruikt.

 • 1060 Lotion tonique mille

Deze lotion voorziet de huid van vocht en tonifieert. Je kunt het verdelen in de palmen van de hand en op het gezicht en de hals aanbrengen. Op warme dagen werkt deze lotion heerlijk verfrissend op de armen en benen.

Lichaam

 • 1040 Crème corps mille

Deze crème hydrateert en verstevigt de huid. Je kunt het ’s morgens en/of ’s avonds op het hele lichaam aanbrengen en inmasseren. De crème kan ook tussendoor worden aangebracht op bepaalde delen van het lichaam die extra verzorging nodig hebben.

10% korting Maria Galland

Nu 10% korting op alle producten uit deze luxe anti-aging lijn van Maria Galland.  Op de 1070 na, zijn alle producten in onze salon verkrijgbaar.

Naast de behandeling Mille Perle Sublime (limited edtion). is er ook een gelimiteerd product bij de mille lijn ontwikkeld: de essence 010.

Vragen over dit onderwerp en/of over deze specifieke producten? We helpen je graag. Bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws