Darphin dagcreme nachtcreme

Aanbieding: Darphin dag & nachtcrème

Category : Microneedling

Deze maand is er een speciale actie van Darphin. De meest hardlopende crème van Darphin hebben ze uitgebracht in een speciale editie.

De ideal resource crème heeft een anti aging complex met 100% natuurlijke oorsprong. Deze crème werkt in op de eerste rimpeltjes, zorgt voor een stralende teint en een verfijnde huidstructuur. Dit komt omdat de crème een micro-exfoliërende werking heeft, dat er voor zorgt dat de huid elke dag er fris uitziet en aanvoelt. Het heractiveert de natuurlijke celvernieuwing en daardoor vervagen de rimpeltjes.

Nu heeft Darphin niet alleen de dagcrème in een speciale editie uitgebracht maar ook de nachtrème.

De nachtcrème is een lichte crème die er voor zorgt dat het natuurlijke herstelmechanisme van de huid wordt ondersteunt. Het verheldert en voedt de huid, waardoor je elke ochtend met een uitgeruste en herstelde huid wakker wordt. De huid voelt tevens weer heerlijk zacht, gehydrateerd en glad aan.

De speciale editie is een 30ml uitvoering van zowel de dag als de nachtcrème voor ook een speciale prijs van €39,50 per product.

De ideal resource verzorgingslijn is een complete lijn die uit de volgende producten bestaat: een dagcrème, nachtcrème, dag/nacht fluide, een serum en oogcrème.

Deze actie loopt t/m november 2018.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws