basis gezichtsbehandeling of intensieve gezichtsbehandeling

Basis gezichtsbehandeling of intensieve gezichtsbehandeling?

Category : Acties

Elke huid heeft wel een probleem, bijvoorbeeld een vochttekort, rode huid, rimpels, vette huid, gevoelige huid en ga zo maar door. Het kan dan heel goed helpen om je te laten adviseren en behandelen bij een schoonheidsspecialiste. Naast standaard gezichtsbehandelingen heb je ook uitgebreide versies. Maar voor welke kun jij nu het beste gaan? 

Gezichtsbehandeling voor jouw huidtype

Een basis gezichtsbehandeling duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens deze behandeling wordt de huid geanalyseerd; er wordt gekeken met welke huidproblemen voorkomen zodat hier de producten en behandeling op afgestemd kunnen worden. De huid krijgt een  reiniging en scrub of peeling, 1 module naar keuze (epileren,verven wimpers en/of wenkbrauwen, harsen bovenlip en/of kin, dieptereiniging of oogmasker), een masker aan het huidtype aangepast, afsluitend met een dagverzorging.  De behandeling kan worden uitgebreid met meerdere modules. Naar aanleiding van de huidanalyse in de basisbehandeling kan er een speciale gezichtsbehandeling worden geadviseerd.

Een basis gezichtsbehandeling kost 47,50 euro. Als uitgangspunt nemen we hier de prijzen uit onze beautysalon even als voorbeeld. Dat kan natuurlijk bij elke salon weer anders zijn.

Intensieve gezichtsbehandeling met speciaal masker

Wil je de huid goed verzorgen en jezelf verwennen, dan kun je kiezen voor de intensieve gezichtsbehandeling met een speciaal masker. Een intensieve gezichtsbehandeling duurt ongeveer 90 minuten. Je krijgt dan het totaalpakket van de basis behandeling, je krijgt er een heerlijke gezichtsmassage bij én een speciaal masker. Dit masker zorgt ervoor dat je huid beter de aangebrachte werkstoffen in zich op neemt en zelf ook nog een extra werking heeft. Dat kan bijvoorbeeld anti-aging zijn, of sterk hydraterend of voedend. Door de massage die wordt uitgevoerd voor het masker wordt aangebracht, raakt je huid beter doorbloed. Het masker zorgt er daarna voor dat de levende huidlagen de duurzame werkstoffen kunnen opnemen en wat voor een langdurig resultaat zorgt.

Gezichtsbehandeling met langer resultaat

Je huid heeft meerdere huidlagen. De bovenste huidlaag is de opperhuid, die weer uit 5 laagjes bestaat. Daarvan zijn de bovenste drie dode huidlagen en onderste bevat 2 levende huidcellen. Een speciaal masker dringt tot deze levende lagen door en zorgt er dan voor dat de nieuwe cellen, de werkstoffen tot zich krijgen. Hierdoor zijn deze huidcellen in een betere conditie terwijl deze de reis naar boven afleggen. Ook de bovenste drie huidlagen worden opgevuld met hydratatie (vocht) waardoor je huid er direct mooi gevuld eruit ziet. MAAR je huid blijft ook langer mooi met een speciaal masker, omdat de basis (de levende cellen) intensief behandeld is.

Een intensieve gezichtsbehandeling met speciaal masker is mogelijk vanaf 71,50 euro. Als uitgangspunt nemen we hier de prijzen uit onze beautysalon even als voorbeeld. Dat kan natuurlijk bij elke salon weer anders zijn.

Verschil crèmemasker en een speciaal masker?

Een crème-masker is een heel goed masker voor thuisgebruik, om je huid een extraatje te geven. Het resultaat blijft ongeveer een paar dagen. Het is een hele goede ondersteuning bij je dagelijkse verzorging. En gelukkig ‘hoef’ je er niet meer stil bij te gaan liggen, maar kun je rustig de was opvouwen of iets anders doen tijdens de werking van het masker. Natuurlijk mag je jezelf best op een relax momentje trakteren. Een speciaal masker kun je alleen in de salon laten doen. Door de complete behandeling eromheen en verschillende producten die gebruikt worden, die elkaar versterken, kan het resultaat van een speciaal masker wel tot 2 weken aanhouden.

Gratis  oogmasker, handpakking, massagematras

Ik hoop dat je aan de hand van deze informatie een keuze hebt kunnen maken. Mocht je nou voor de uitgebreide (intensieve) behandeling gaan met het speciale masker, dan heb ik nog wat leuks voor je. Als je in de maanden januari of februari 2018 bij ons maakt, krijg je er nog een heerlijke behandeling van ons bij cadeau. Je kunt kiezen uit:

Voor welke zou jij gaan?

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan bij ons online, of bel naar 050-5351028. Vragen over dit onderwerp mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws