darphin intral aanbieding

Begin het jaar goed met de acties van Darphin

Category : Acties , Microneedling

Het nieuwe jaar is alweer begonnen en dit moet natuurlijk gevierd worden met een leuke aanbieding. Daarom is de Darphin Intral reiniging en de Darphin Intral lotion in de aanbieding!

U krijgt de grote uitvoering van 500 ml (zowel van de reiniging (toner) als van de Lotion (cleansing milk) nu slechts voor €35.- per stuk! De prijs van een normale verpakking van 200ml is €29.-. U krijgt nu dus bijna het driedubbele voor maar €6.- meer!

Darphin Intral reinigingdarphin intral toner

Deze Darphin Intral Toner is voor iedereen met een tere, gevoelige, dunnen of droge huid.  De extreem zachte en verfrissende lotion completeert perfect het reinigingsproces voor de meest gevoelige huid.

Van: € 72,50
Voor: € 35,00

darphin intral cleansing milkDarphin Intral lotion
Deze Darphin Intral cleansing milk is voor  alle mensen met een tere, gevoelige, dunne of droge huid en de meest zachte reiniging voor hun huid wensen. Deze zeer kalmerende reiniger verwijdert zachtjes alle make-up en vuildeeltjes, terwijl het de huid zacht en glad aan laat voelen.

Van: € 72,50
Voor: € 35,00

Waterlelie reiniging cadeau
Bij aankoop van een masker van Darphin krijgt u nu ook een miniatuur van de Waterlelie reiniging cadeau. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Voor vragen kunt u contact opnemen via 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl. Of kom langs in onze salon: Molenweg 2 in Haren.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws