Microdermabrasie

Behandeling van de maand: Microdermabrasie

Category : Acties , Microneedling

De behandeling van de maand is de microdermabrasie behandeling! Deze behandeling stimuleert de celdeling, waardoor er huidverjonging ontstaat, pigmentvlekken vervagen en de huid weer sterker wordt.

Hoe werkt het?
De Microdermabrasie Sion Dermatoloque behandeling bestaat uit een fruitzuurpeeling. De behandeling wordt op uw huid en wensen aangepast net als de bijbehorende verzorgende producten. En deze behandeling is voor iedereen goed om de huid weer even op de frissen. De celdeling wordt versnelt van zo’n 28 naar ongeveer 20 dagen, waardoor de huid verjongt Ook handig voor na uw zwangerschap; pigmentvlekjes verdwijnen omdat u sneller een nieuwere huid krijgt. Voor het beste resultaat komt u om de week voor een behandeling, minimaal drie keer.

Vier producten mee voor thuis
Deze behandeling kost €79,50. Omdat het de behandeling van de maand is, hoeft u voor de derde behandeling maar de helft van het geld te betalen. Daarbij krijgt u ook nog eens 4 producten voor thuis. Normaal kost dit €155,90, maar nu €130,00. U bespaart dus in totaal bijna €70,00!

U kunt direct een datum te prikken voor deze behandeling via de online agenda. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via: 050-5351028.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws