BEHANDELING VAN DE MAAND: De goudbehandeling

Category : Nieuws

Deze mooie behandeling is speciaal voor de feestdagen om je huid een heerlijke boost te geven, waardoor jij er stralend uit zult zien. Het is een behandeling met een speciaal masker, die lang zijn werking afgeeft. Gedurende de hele behandeling wordt er met producten gewerkt die allemaal goud bevatten, hierdoor krijg je een huid die er vol en fris uitziet. Dit speciale masker is in elke behandeling in te passen, dus als je al een afspraak hebt staan, kunnen we deze upgraden naar de goudbehandeling.
Voor de complete behandeling betaal je € 95,00 (exclusief eventuele modules).

De huid krijgt eerst een goede detox peeling en wordt gevolgd door de bindweefsel massage. De detox peeling is een peeling waarbij de huid zijn dode huidcellen kwijt raakt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De bindweefsel massage is een massage waarbij met intensieve grepen de algehele huidconditie verbeterd wordt. Deze massage maakt de huid gelijk voller en gelift! Een prachtig resultaat. Mocht je alleen het masker willen toevoegen in je behandeling, dan kan dat voor € 70,00 (exclusief eventuele modules).


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws