medisch-massagematras

Behandeling van de maand: medisch massagematras

Iedereen heeft wel eens last van de rug, vermoeide spieren, pijnlijke spieren na het sporten. Met het medisch massagematras kunnen deze klachten verminderd worden of sneller worden hersteld.

Het matras heeft gepatenteerde therapeutische diep werkende infraroodverwarming. De medische werkende programma’s die door studies aan meerdere universiteiten zijn bewezen, zorgen meteen voor verlichting. Ook voor pure ontspanning of als voorbereiding op een rugmassage is het matras ideaal.

Het matras wordt voor de behandeling op de behandelstoel gelegd, waarna u hier bovenop kunt gaan liggen. U kunt uw kleding gewoon aanhouden, de infrarood lampen gaan daar doorheen en voor de trilbewegingen die het matras maakt, behoeft u zich niet uit te kleden. In combinatie met een gezichtsbehandeling wordt het matras aangezet tijdens het inwerken van het masker, waardoor u niet voor u uw gevoel nutteloos ligt.

Één enkele behandeling is € 17,00. Mocht u voor meerdere behandelingen willen gaan kunt u een knipkaart aanschaffen 6x voor € 79,50.

Meer informatie over het Medisch Massageterras.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws