Cadeautips!

Category : Microneedling

December is aangebroken, een maand boordevol cadeau’s. Zoekt u nog iets leuk voor uzelf, uw moeder, vriendin, zus of man? Voor ieder heeft Beautysalon Hem en Haar wat wils. Zit er iets voor u bij? Laat het dan weten aan Liesbeth, zodat ze het voor u vast kan houden.

Maria Galland Adventskalender

Maria Galland Adventskalender, elke dag een verrassing tot kerst. Trakteer uzelf of een ander op 24 dagen lang genieten en leg uw huid iedere dag in de watten.

De kalender kost €99,-, maar heeft een waarde van bijna €400,-.  Wilt u een beetje weten wat erin zit? Stuur dan een mailtje naar info@hem-en-haar.nl, dan licht Liesbeth alvast een tipje van de sluier op.

Maria Galland voordeelsets

Maria Galland 340 + 361 (beide originele verpakking) voor €112,95
Maria Galland 640 (20ml) + 660 (originele verpakking) voor €99,50
Maria Galland 740 (20ml) + 760 (originele verpakking) voor €136,50

Daphin voordeelsets

Ideal Resource set: crème (originele verpakking) + miniatuur serum + 7 vitamine C capsules voor € 57,95
Exquisage set: crème (originele verpakking) + miniatuur serum + miniatuur Golden Nectar Oil voor € 82,00
Prédermine set: crème (originele verpakking) + miniatuur serum + miniatuur Golden Nectar Oil € 106,00

Pupa make-upsets

Pupa make-up set met daarin 2 kleuren oogschaduw, een oogpotlood, een Vamp eyeliner en een prachtige mascara voor maar € 39,50. Er zijn drie verschillende sets verkrijgbaar. 

Eindejaarsbehandeling

Ga tot slot knallend het jaar uit met de fantastische Eindejaarsbehandeling: ‘The Moonstone’. Deze behandeling geeft glans en voeding aan je huid. In het masker zit Maansteen, die vele mineralen bevat, Edelweis voor voeding en glans én vitamine A en E voor anti-aging en voeding. De behandeling duurt 75 minuten inclusief een heerlijke massage voor €95,00.

Let op! “The Moonstone” is een gelimiteerde behandeling, dus er zijn maar een aantal mensen die van deze behandeling kunnen genieten. Lijkt het u wat? Laat het dan weten, dan legt Liesbeth een masker voor u opzij.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws