Certificaat Wenkbrauwstyling & Henna tinting

Category : Microneedling

Deze week naar een training Wenkbrauwstyling & Henna tinting van de Lash and Brow Company geweest. In de cursus werden diverse technieken doorgenomen voor het perfect ontharen, modelleren en kleuren van de wenkbrauwen. 

Het geheim achter perfecte wenkbrauwen? De vorm! De meeste wenkbrauwen hebben al grotendeels de vorm die het beste bij het gezicht past. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is bijschaven en de vorm te verfijnen.

Tijdens deze cursus werden diverse technieken doorgenomen voor het perfect ontharen, modelleren en kleuren van de wenkbrauwen. Het op de juiste manier epileren van de wenkbrauwen of het gebruiken van de juiste kleur verf bij het verven van de wenkbrauwen is zeker niet altijd eenvoudig. Het creëren van de juiste vorm of model voor de wenkbrauwen is heel belangrijk. Een verkeerd model wenkbrauw geeft een totaal ander beeld; een wenkbrauw moet bij het gelaat passen!

Henna verf zorgt ervoor dat de kleuring langer blijft zitten. Zo kunt u nog langer van genieten. Wil je dit graag proberen? Dat kan vanaf nu ook bij Beautysalon Hem en Haar. Bel 050-5351028 voor het maken van een afspraak of kijk in de online agenda wanneer u de behandeling kunt boeken.

cursus-wenkbrauwstyling-incl-henna-tinting-met-certificaat-4 cursus-wenkbrauwstyling-incl-henna-tinting-met-certificaat-1 cursus-wenkbrauwstyling-incl-henna-tinting-met-certificaat cursus-wenkbrauwstyling-incl-henna-tinting-met-certificaat-3

 

 

 

 

 

 

 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws