Crème Suprême Délice

Category : Microneedling

GELIMITEERDE BODY CRÈME: Crème Suprême Délice
Een heerlijke voedende bodycrème voor de winter. Je kent het wel, die droge schilferige benen in de winter. Vaak verwaarlozen we ze ook een beetje in deze tijd, want wie ziet ze nu….Maar bedenk wel dat als je met de kerst in een jurkje wil, die schilfertjes door je panty heen komen. Geen fraai gezicht. Tevens jeuken droge benen en kan je huid echt gaan irriteren. Heel vervelend, maar gelukkig is er een mooie oplossing. De crème suprême délice!

Deze body crème is perfect voor de droge en geïrriteerde huid. Het heeft een aangenaam snelle opname. Tevens zorgt deze crème voor versteviging en maakt de huid lekker glad. De geur is zo verslavend dat je jezelf bijna wilt opeten!

Het is een gelimiteerde bodycrème, wat inhoudt dat ik maar een paar mensen blij kan maken….Ben jij diegene? Voor € 39,50 is de crème van jou en heb je een mooie verzorgde huid, die ook nog eens heerlijk ruikt.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws