Darphin ACTIE: Bij aankoop van de exquisage crème en serum, nu de exquisage oog crème cadeau!

Category : Microneedling

De Exquisâge lijn laat iedere vrouw zich zelfverzekerd, krachtig en prachtig voelen. Het onthult een schitterende en gezonde teint. Het verbetert de elasticiteit voor een stevigere huid. Verzacht de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels en geeft een boost aan de uitstraling! 

Het Beauty Revealing Serum is een zijdezacht concentraat, dat de uitstraling direct een boost geeft om een prachtige “glow” te onthullen . Het herstelt de elasticiteit, vult en verstevigt de huid.
94 % van de ingrediënten zijn  van natuurlijke oorsprong, normale prijs: € 92,00

 De rijke Beauty Revealing Cream heeft een ‘tweede huid’ textuur . Verzacht lijntjes en rimpels langdurig en direct. Activeert de collageen productie met het Celluvie Complex. Het is bewezen dat de aanmaak van collageen verdubbelt! Collageen zorgt voor de stevigheid in de huid.
85 % ingrediënten van  natuurlijke oorsprong, normale prijs € 82,00 

De zijdezachte Beauty Revealing Eye and Lip contour Cream verzacht lijntjes en rimpels rond de oog – en lipcontouren. Minimaliseert de aanwezigheid van donkere kringen en geeft een boost aan de helderheid.  84 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong, normale prijs € 59,95


Nu 2 acties in de exquisage:
actie 1: Bij aankoop van het serum en de crème, de oogcrème twv €59,95 cadeau
actie 2: 10% korting op de crème of het serum of de oogcrème


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws