Nouveau Beautysalon Hem en Haar Haren-1

Één van de beste beautysalons van Nederland

Category : Microneedling

De beste beautysalons
Beautysalon Hem en Haar

Deze maand in de Nouveau Selectie: Beautysalon Hem en Haar, in hartje Haren. 

Lachend vertelt Liesbeth Kerkhoven dat ze dit jaar een feestje viert: “Met mijn salon Hem en Haar zit ik nu alweer tien jaar op deze locatie! Het is altijd zonneklaar geweest dat ik het beautyvak in zou gaan. Als klein meisje had ik al een grote fascinatie voor de tubetjes en zalfjes van mijn moeder en speelde ik eindeloos met mijn make-uppop aan het prachtige dressoir dat mijn opa voor me had getimmerd.” Liesbeths talent en passie bleven ook tijdens haar opleiding niet onopgemerkt. Ze sleepte de titel ‘Beste leerling van het jaar’ binnen én won de Audrey Hermans prijs. “Die prijs stelde me in staat om me direct te specialiseren in elektrisch epileren – het begin van een reeks specialiteiten – en gaf me het zelfvertrouwen een eigen salon te openen; bewust niet aan huis, maar op een laagdrempelige, lichte locatie in het Groningse villadorp Haren.”

De salon heet Hem en Haar, lukt het je ook heren over de drempel te krijgen?
“Dat was hier in het hoge noorden aanvankelijk nog best een uitdaging, maar inderdaad hebben de naam van mijn salon en de frisse blauwgroene accentkleuren van de salon de drempel zeker verlaagd. Het fijne aan mannelijke cliënten is dat ze heel trouw zijn, jouw expertise accepteren en de huidadviezen nauwlettend opvolgen.”

Vraagt de mannenhuid om andere producten en behandelingen?
“Iedere huid is uniek, maar als ik mag generaliseren, dan kan ik stellen dat de mannenhuid vaak droger en ruwer is. Een gevolg van veel scheren en weinig verzorging. Mannen hebben vaak een aversie tegen olieachtige smeersels en rijke crèmes. De stijlvolle mannenlijn van Maria Galland is licht en luchtig. Bovendien kan ik met hun salonproducten voor ieder huidtype een individuele behandeling samenstellen.”

Hoe bent u bij Maria Galland uitgekomen?
“Ik wilde bewust zo min mogelijk apparaten in mijn salon, omdat ik het manuele prefereer. Wil je dan voor het beste gaan, dan kom je vanzelf bij Maria Galland terecht. De massages waarmee de serums, crèmes en maskers in de huid worden gewerkt zijn echt uniek. Hierdoor hebben de behandelingen niet alleen resultaat, maar zijn ze ook weldadig.”

Waarom die sterke voorkeur voor manuele behandelingen?
“Er zijn al zoveel onpersoonlijke dingen in de wereld. Met mijn behandelingen bied ik een tegenwicht. Ik ken al mijn cliënten, neem de tijd voor ze en maak echt contact. De tijd die ze hier doorbrengen, is niet alleen gericht op huidverzorging, maar gaat ook over ontspanning. Als gevolg van computerwerk, hebben veel van mijn cliënten last van verkrampte schouders. Niet voor niets is de rugmassage een vast onderdeel van de managertreatment. Ik geniet als ik een cliënt voel ontspannen.”

Het aanbod van behandelingen is al groot. Komt daar dit jaar nog iets bij?
“Ik ben altijd bezig met verdieping van mijn vakkennis! De eerstvolgende cursus die ik ga volgen, gaat over het effect van de hoogwaardige ingrediënten in de producten die ik gebruik. Door die kennis kan ik mijn cliënten begeleiden het beste uit hun beautyregime te halen. Dat geldt natuurlijk ook voor mezelf! Laatst keek een vriendin haar ogen uit in mijn badkamer. Het lijkt wel een snoepwinkeltje! Ik mag dan een nuchtere noorderling zijn, ik voel me thuis bij Maria Galland, een luxueus beautymerk gemaakt voor Parisiennes.”

BEAUTYSALON HEM EN HAAR
Behandelingen Huidverzorging en huidverbetering, massages, microdermabrasie, microneedling, elektrisch epileren en IPL, manicure en visagie.
Merk Maria Galland, Système Dermatologique, Darphin en Pupa
Adres Molenweg 2, Haren
Tel 050-535 10 28

Bron: Nouveau 2016

Nouveau Beautysalon Hem en Haar Haren-1


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws