ideal resource darphin

Een betere huid begint nu!

Category : Microneedling

The perfect New Years’ resolution – a better skin starts now! Het nieuwe Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate is de ideale combinatie van krachtige Retinol, een mix van voedende botanische oliën en regenererende botanische extracten voor de rijpe huid. Begin het nieuwe jaar met een goed en verzorgd voornemen!

Je huid verbeteren

Retinol versnelt het herstellend vermogen van de huidcellen, dat bij veroudering wordt vertraagd en stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine. De voedende botanische oliën van Jojoba , Sezam , Macadamia en Argan zorgen voor onmiddellijke hydratatie, waardoor de huid direct gevoed en voller wordt en  daarmee zichtbare lijntjes en rimpels worden verminderd. De huid heeft meer glans en voelt zacht aan. De regenererende botanische extracten van Granaatappel, Salie en Veenbes versterken de huidbarrière om irritaties te verminderen.

Natuurlijke ingrediënten

Het Oil Concentrate bevat 98 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong!  Retinol is een zeer krachtig ingrediënt, maar ook gevoelig voor zuurstof, warmte, licht en zware metalen . Daardoor kan het makkelijk zijn werking verliezen als het niet goed wordt beschermd. Vanwege deze reden is het Oil Concentrate zo uniek verpakt in luchtdichte  en ondoorzichtige capsules, die bewaard  worden in een ondoorzichtige pot om de werking te  kunnen waarborgen.

Aanbrengen van de olie

Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate is dermatologisch getest en zelfs geschikt om te gebruiken rondom de oogcontouren! Aanbevolen wordt om ’s avonds 1 capsule open te draaien aan de bovenkant en deze te openen. Knijp vervolgens de hele capsule voorzichtig uit in de handpalm en breng aan op de huid vóór het aanbrengen van de nachtverzorging – of meng het Oil Concentrate met de nachtverzorging door de hele capsule voorzichtig op de crème in de handpalm uit te knijpen . De zachte en fijne textuur wordt snel door de huid opgenomen.

De prijs is € 105,05 voor 60 capsules (=€ 1.54 per dag) én nu met 10 extra capsules (tot en met februari 2019)

Na de celvernieuwing van de huid, door het gebruik van het Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate, moet de huid wel goed worden beschermd . Hiervoor is de Environmental Lightweight Shield SPF 50 de ideale toevoeging! Zie aanbieding.

Geen idee welk product het beste aansluit bij de wensen? Loop even de salon in en ik denk met je mee.

Deze actie loopt tot en met februari 2019. Productaanbieding: zolang de voorraad strekt. 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan! Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.
Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws