Een jeugdige uitstraling dankzij een verbeterde celactiviteit

Een jeugdige uitstraling dankzij een verbeterde celactiviteit

Category : Nieuwe producten

Een mooie huid begint met de vitaliteit van de huidcellen. Met miljarden vormen zij met fijn op elkaar afgestemde functies het cel-management van de huid. Maar als dit samenspel uit evenwicht raakt, dan gaat de celvernieuwing achteruit en veroudert de huid voortijdig.  Met twee innovatieve producten stimuleert Maria Galland het cel-management en ondersteund zo de herstelkracht van uw huid – voor een natuurlijke, stralende teint.

 

Perfecte partner. Voor dag en nacht.

De ideaal op elkaar afgestemde werkstoffen van de producten gaan als een stimulerend cel-managementsysteem efficiënt de door negatieve milieu-invloeden en stress veroorzaakte overlast tegen. Het cel-management kan zich ’s nachts optimaal herstellen en is overdag perfect beschermd.

Het exclusieve cel-managementsysteem, dat bestaat uit een cell-boosting serum en een celbeschermende primer, geeft de huid met zijn werkstoffencombinatie haar stevigheid, spankracht en gladheid terug en houdt haar jeugdige uitstraling in stand.

 

Klik op het product voor meer informatie.

22N SÉRUM RÉNOVATEUR CELLULAIRE MARIA GALLAND 22J PRIMER PROTECTION CELLULAIRE

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws