Elke huid heeft wel een huidprobleem

Category : Microneedling

Elke huid heeft wel een huidprobleem. Daarom is het belangrijk om de huid goed te verzorgen met producten die bij je huid passen en met enige regelmaat voor een behandeling naar de schoonheidsspecialiste te gaan. In deze blog deel ik graag mijn kennis om je te helpen bij het maken van een keuze die het beste bij jou past. 

Elke huid een huidprobleem

Elke huid heeft wel een “huidprobleem”, de één groter en beter zichtbaar dan een andere. Een aantal huidproblemen op een rij:
– vochtarme huid;
– verslapte huid;
– huid met rimpels;
– rode huid;
– geïrriteerde huid;
– vettige huid;
– vale/grauwe huid;
– huid met pigmentverschuivingen;
– gevoelige huid.

Ontstaan huidproblemen

Zo’n huidprobleem komt met name voort uit de onderste 2 huidlagen. Deze zijn in disbalans bij een huidprobleem. Door goede dagelijkse verzorging kun je deze al redelijk onder controle krijgen. En door regelmatig gezichtsbehandelingen te ondergaan, help je je huid daar nog meer mee. Zeker als je een speciaal masker in deze behandeling doet, aangezien zo’n de nodige hulp- en werkstoffen ook daadwerkelijk bij die diepere huidlagen kan brengen.

Daardoor kun je dus je huid een een goede conditie brengen en heb je langer plezier en effect van je behandeling. Ook de dagelijkse verzorgingsproducten, worden beter opgenomen als de onderste huidlagen in een betere conditie verkeren. Dus het is win win voor je huid.

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan bij ons online, of bel naar 050-5351028. Vragen over dit onderwerp mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws