Thessa Pantjes

Even voorstellen: schoonheidsspecialiste Thessa Pantjes

Category : Microneedling

Nieuwe collega!

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Thessa Pantjes en ik ben 25 jaar. Ik ben een allround- schoonheidsspecialiste. Werken als schoonheidsspecialiste is een grote passie van mij. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en mensen te laten stralen.

Als tiener ontdekte ik make-up en nagellak. Op die leeftijd wilde ik alles al testen en er alles van weten. Samen met vriendinnen hadden wij dan ook regelmatig een moment om elkaar op te maken en elkaars nagels te lakken. Nog steeds geniet ik hiervan.

Naast mijn werk lees ik graag blogs om alle trends op het gebied van schoonheid en cosmetica te komen weten. In 2012 heb ik mijn diploma behaald tot allround- schoonheidsspecialiste.

Mijn karakter is te beschrijven als een perfectionistisch, zelfkritisch en leergierig persoon en heb een grote passie voor het vak schoonheidsspecialiste. Het laten genieten en het in de watten leggen van mensen geeft mij voldoening in het vak. Als zij met een glimlach de deur verlaten geeft mij dat een voldaan gevoel.

Na vijf jaar bij dezelfde werkgever aan het werk te zijn geweest, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. In de salon van Liesbeth zie ik enorm veel kansen en mogelijkheden om mijn kennis te verbreden en nieuwe technieken te leren. Ik heb hier dan ook enorm veel zin aan!

In de maand mei zal ik trainingen gaan volgen voor Maria Galland en Darphin om zo bekend en vertrouwd te raken met de producten waarmee wordt gewerkt in de salon. Vanaf deze week ben ik op de dinsdag samen met Liesbeth aan het werk bij Beautysalon Hem en Haar. Vanaf juni zal de salon ook geopend zijn op woensdagen. Behandelingen zullen dan zelfstandig door mij worden verzorgt.

Komt u binnenkort kennis maken? Ik zie u graag. Tot ziens bij Beautysalon Hem en Haar!

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!

Liesbeth Kerkhoven

Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws