9jaar beautysalon hem en haar

Feest! Beautysalon Hem en Haar gaat haar 10e bestaansjaar in

Category : Microneedling

Wat gaat de tijd toch ongelooflijk hard. Negen jaar geleden opende ik de deur van Beautysalon Hem en Haar. In die negen jaar is er in de salon veel veranderd; andere vloer, meer kasten, ander merk, nieuwe behandelingen, nieuwe website, andere vorm van nieuwsbrief en nog veel meer. Leuk om terug te zien hoe het was en hoe het is. In de salon ligt een fotoboek dat u kunt inzien met onder andere de veranderingen en daarmee de groei naar steeds meer professionaliteit in uw schoonheidssalon.

Deze negen jaar heb ik natuurlijk nooit kunnen halen als u er niet was geweest. Ik wil u dan ook oprecht bedanken voor uw trouwe bezoek aan de salon. Of dit nu voor een korte behandeling is geweest of juist voor een uitgebreide, bedankt tot zover en hopelijk blijft u mij trouw bezoeken, zodat er nog vele jaren bij mogen komen!

In het komende jaar zult u van mij meerdere leuke acties tegen komen, om het 10e levensjaar te gaan vieren. Ik zal u hiervan via de mail op de hoogte houden. Mocht u geen nieuwsbrief van mij ontvangen, of is uw mailadres veranderd en wilt u weten welke acties er komend jaar volgen, geef uw adres dan de volgende keer dat u in de salon bent even door. Dan mist u niks!

Om deze negen jaar nu eerst met u te vieren en u te bedanken heb ik het volgende voor u bedacht: Wanneer u in de periode van 15 t/m 30 november een bestelling plaatst in producten, dan krijgt u daarop 15% korting. Bestellen kan via de mail, in de salon of lekker ouderwets op een papiertje. Het mogen alle* producten zijn, van Darphin, Maria Galland en/of Pupa, het maakt niet uit. Uw bestelling kunt u op zaterdag 5 december tussen 9.00 en 14.00 uur ophalen, en natuurlijk zorg ik voor lekkere pepernoten of een stukje banketstaaf met een goed kopje koffie of thee voor u. Het wordt een echt feestelijk momentje en zo kan ik u persoonlijk bedanken.

Ik heb er zin in! 2016 gaat een fantastisch jaar worden!

Veel liefs, uw schoonheidsspecialist Liesbeth Kerkhoven

 

* de korting geldt niet op reeds bestaande actie


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws