Je huid reinigen, waarom is dat belangrijk?

Feest!

Category : Microneedling

Vrijdag 17 mei geef ik een speciale nieuwe behandeling genaamd Mesotherapie. Mesotherapie is een behandeling, waarbij door middel van kleine prikjes hyaluronzuur in de middelste huidlaag wordt ingebracht. Hyaluronzuur is een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding in de huid. Hierdoor verbeteren stofwisselingsprocessen, waardoor verouderingsverschijnselen, als fijne rimpels en een droge en ruwe huid, worden aangepakt, de onderste huidlagen worden weer egaal en verkrijgen nieuwe veerkracht en elasticiteit. Tevens worden de schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht aangepakt.

De techniek werd oorspronkelijk ontwikkeld en onderzocht door de Franse arts Michel Pistor (1924-2003). Tegenwoordig wordt mesotherapie vooral gebruikt voor de behandeling van huidveroudering. Lichte roodheid en gevoeligheid kan ontstaan na (elke) behandeling maar dit verdwijnt in de meeste gevallen al na 30 min. tot 3 uur na de behandeling

De behandeling komt het beste tot zijn recht als hij meerdere keren wordt herhaald, maar na de eerste keer zie je al heel mooi resultaat. De behandeling is normaal € 85,- maar vanwege mijn jubileum €65,- Op vrijdag heb ik voor 5 klanten plek.
Om13.00 uur,  om 14.00 uur,  om 15.00 uur, 16.00 uur en om 17.00 uur. Wil jij een mooie frisse volle huid en fijne lijntjes laten vervagen, neem dan even contact met mij op, dan kan ik een afspraak voor je inplannen. 

‘S avonds houd ik een klein feestje. Leuk als je ook komt om samen met mij het glas te heffen en een hapje te nuttigen. Voor mij wel handig om te weten of je komt, om een goede inschatting te kunnen maken van hoeveel mensen er gaan komen.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws