liesbeth-filmen2

Filmopnames voor Beautyaward

Category : Microneedling

Ik vind dat het vak schoonheidsspecialiste als professioneel vak gezien moet worden, dat behoort tot mijn missie. Dat is waarom ik me aangemeld heb voor de Beauty Award verkiezing. Gesteund door de merken waar ik mee werk en vele enthousiaste klanten, ga ik er voor!

Schoonheidsspecialist van het jaar 2017
Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd georganiseerd door vakmagazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals (BTP). Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk.

Filmopnames
Beautysalon Hem en Haar is een van de genomineerden en daarom ben ik uitgenodigd om samen filmopnames te maken. Heel erg spannend om zo voor de camera te staan maar ook ontzettend leuk!

Filmopnames Liesbeth

Publieksprijs
Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. Daarvoor kan gestemd worden, tot 1 maart 2017. Per IP-adres is het mogelijk om één keer te stemmen. Dus stem gerust op je eigen adres, bij vriendinnen, op het werk en ga zo maar door ;-). Vraag ook gerust je vriendinnen om even te stemmen. Alle beetjes helpen.

Stemmen via internet
Stemmen kan via www.beauty-award.nl. Klik op de link, klik op “Stem op publieksprijs”, selecteer mijn naam en dan heb je op me gestemd. Alvast super bedankt! Stemmen kan tot 1 maart. Dus zorg dat je deze maand je stem nog even laat horen :-).


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws