Gratis huidanalyse

Gratis huidverzorgingsadvies

Category : Microneedling

Boek nu een gratis en vrijblijvende huidverzorgingsadvies van 15 minuten, zodat uw huid goed beschermd en gevoed de winter doorkomt! U kunt telefonisch een afspraak maken, zodat er met een kopje thee of koffie uitleg gegeven kan worden over wat voor uw huid het beste is. 

Waarom nu een goed advies laten opstellen? De huid reageert anders in de winter en de zomer. Als voorbeeld: de bescherming in de zomer zit hem in uv-bescherming, terwijl in de winter de bescherming meer gericht is op het tegengaan van uitdroging door verwarming en het gure weer. Dit is hét moment om een nieuw advies te laten aanmeten omdat de huid nu nog in goede conditie is. “Beter voorkomen dan genezen” is hierbij het motto!

Huidanalyse
Tijdens de huidanalyse, gaan we in overleg met de klant over hoe de huid op dit moment aanvoelt, hoe het er op dit moment uitziet en hoe het in het verleden in de winterperiode ging met de huid. Daarbij wordt extra op droogte en eventuele irritaties gelet. Om een goed advies te geven, reinig wordt de huid gereinigd zodat we zo goed mogelijk kunnen kijken. Daarna worden gelijk de juiste producten aangebracht, zodat u als klant dit kan voelen.

Pigmentvlekjes
Tevens is dit het moment om met pigmentvlekjes aan de gang te gaan, omdat de zon nu minder heftig aanwezig is, is dit makkelijker te behadelen en kunnen we tegen het voorjaar weer met goede adviezen komen om ervoor te zorgen dat de pigmentvlekken niet in alle hevigheid terug komen.

Huidverzorging en behandeling
Naast goede huidverzorging voor thuis kan er ook een goede behandeling voor in de salon geadviseerd worden. Om u nog meer te stimuleren om met een juist advies de winter in te gaan, ontvangt u tijdens deze periode een waardebon voor een voedende gezichtsbehandeling van 1,5 uur (normaal €81,50 nu voor €50,-)

Heeft u vragen over de behandelingen en/of wilt u advies welke behandeling u het beste kunt kiezen? Neem vrijblijvend contact op via 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws