maria galland essence 007

Gratis Maria Galland Essence bij oogpakking

Category : Acties

De beautysalon bestaat al deze maand 10 jaar! Dat wordt gevierd met verschillende leuke acties. Zo krijgt u bij een oogpakking-behandeling een Maria Galland Essence ter waarde van €16.- cadeau!

Oogpakking
Dit is een behandeling met producten van Maria Galland, die de tere oogpartij verzorgt en gladmaakt. Er wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen. Deze werkstoffen bestrijden lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Dit concentraat wordt met zachte bewegingen in gemasseerd, aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

Maria Galland Essence
Deze ooggel is zijdezacht en zorgt voor stralende mooie ogenblikken. Rimpels en rimpeltjes worden vervaagd, kringen en wallen worden verminderd. De huid rondom de ogen zal gladder worden. Deze ooggel is een witte gel, zonder parfum en voor iedere huid!

Oogpakking Maria Galland:: € 29,50
Essence Maria Galland: € 16,00 gratis

 U kunt direct een datum te prikken voor deze behandeling via de online agenda. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via: 050-5351028.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws