Een goede start

Category : Microneedling

Reiniging:
De reiniging is het begin van een mooie huid. Een reinigingsproduct verwijdert het vuil van de bovenste laag van je huid en reinigt tot diep in de poriën. Dit is een belangrijke eerste stap in de verzorging van je huid. Zonder eerst te reiniging, kan de crème nooit optimaal zijn werk doen.
 
Lotion:
Na de reiniging is het gebruik van een lotion een must. Een lotion zorgt ervoor dat je huid weer in balans komt. Nadat je huid met water en/of een reinigingsproduct in contact is geweest, is de pH-waarde van de huid verstoord. Deze moet weer hersteld worden, zodat je huid binnen een half uur zijn natuurlijke weerstand heeft opgetrokken. Zonder lotion doet je huid er 4 tot 6 uren over en staat dus open voor schadelijke straling, vochtverlies en kans op irritaties. Door de lotion kan je huid veel sneller de verzorging in zich opnemen en laten werken. Doordat je huid al beter gehydrateerd is door de lotion, heb je ook nog eens minder nodig van je serum en crème! 


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws