Hoe ziet een goede beautyroutine eruit?

Category : Microneedling

Zoveel zon is leuk en fijn, maar je huid heeft er wel onder te lijden. Hij droogt uit, meer oneffenheden, sneller kans op rimpels… Kortom; alleen maar narigheid. Daarom is het erg belangrijk om alle stappen van je verzorging nu weer goed op te pakken.

Stap 1. Reiniging
Het begint met het goed schoonmaken van uw huid. Even een vergelijking: Een pan maak je na het koken toch ook niet alleen schoon met water? Een reinigingsproduct gaat veel verder dan water en reinigt tot diep in je poriën.

Stap 2. Lotion
De lotion is noodzakelijk om de pH-waarde van uw huid te herstellen. Hierdoor kunt uw natuurlijke weerstand zijn werk doen en ervoor zorgen dat uw huid zijn vocht behoudt.

Stap 3. Serum
Zeker nu is een mooi hydraterend serum geen overbodige luxe. Vaak zijn een paar druppels per dag al voldoende om de vochtbalans weer aan te vullen.

Stap 4. Oogcrème
Na het serum brengt u uw oogcrème aan. Ook deze is zeker nu heel belangrijk. Met de felle zon, heeft u vaak even met uw ogen geknepen en daarbij is de huid rondom uw ogen extra belast geweest. Ook een fris oogmasker doet de ooghuid goed.

Stap 5. Dagcrème
Vervolgens brengt u de dagcrème aan met mooie strijkbewegingen naar boven. Uw huid gaat met het verstrijken van de jaren vanzelf hangen en dat hoeven we natuurlijk niet te stimuleren 😉
U eindigt met een bescherming, zodat je huid niet alleen tegen de zon beschermd is, maar ook tegen blauw licht van een scherm.

Meer tips over bijvoorbeeld je avondroutine, een extra stap in je dagroutine of het aanbrengen van de producten? Laat het mij weten! Ik help je hier graag mee.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws