lumin éclat Maria Galland

Korting op nieuwe lijn van Maria Galland: Lumin’éclat

Category : Microneedling

De nieuwe lijn van Maria Galland genaamd Lumin’èclat is ideaal voor een vermoeide huid, die minder uitstraling heeft en de eerste signalen van huidveroudering vertoond. Deze verzorging zorgt voor een betere uitstraling, vermindert rimpeltjes en geeft de huid nieuwe energie. Nu te koop in de salon met 10% introductiekorting. 

Samengevat is deze nieuwe lijn ideaal
1. Om de eerste tekenen van huidveroudering bestrijden;
2. Verzorging met een methode voor een dynamische manier van leven;
3. Lumin’éclat effect voor zichtbare resultaten.

Maria Galland: Lumin’èclat
Zeg ja, tegen een stralend mooi leven met de nieuwe lijn van Maria Galland: Lumin’éclat. We hebben het tegenwoordig allemaal druk. We willen overal bijzijn en rennen soms de benen uit ons lijf. Maar hoe zorg je er nou voor dat je huid deze race ook bijhoudt?  Maria Galland introduceert de nieuwe lijn Lumin’éclat, een unieke methode voor schoonheidsverzorging met een exclusieve behandeling, innovatieve werkstoffen en efficiënte lifestyle-tips. De lijn bestaat uit een serum en een crème:

Lumin’éclat Serum 340
Dit is het ideale serum voor als je te maken hebt met slaapgebrek, een jetlag of een intensief leven. Het lichte serum heeft een boostende werking. Het transformeert de vermoeide vale huid naar een stralende huid, waarbij fijne rimpeltjes verminderen en het huidoppervlak gladder en frisser eruit ziet.

Normaal: € 72,00
Deze maand voor: €64,80

Lumin’éclat  360 crème soyeuse
Wilt u stralend aan de dag beginnen? Dan is de 360 crème soyeuse iets voor u. De zijdezachte dag- en nachtverzorging is perfect voor iemand met een dynamisch leven. Door het verfrissende glow-complex komt de huid er onvermoeibaar en jeugdig fris uit te zien. De anti-ageing werkstoffen zorgen ervoor dat de schoonheid van de huis beschermt wordt, door haar te voorzien van nieuwe energie, de eerste rimpeltjes te laten vervagen en de huid intensief te hydrateren.

Normaal: €69,-
Deze maand voor: €62,10

Deze actie is reeds verlopen.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws