Beautysalon Hem en Haar Haren Molenweg Liesbeth Kerkhoven

Kapsalon of Beautysalon Hem en Haar

In 2006 is Liesbeth Kerkhoven, eigenaresse van Beautysalon Hem en Haar, gestart met haar bedrijf aan de Molenweg in Haren. Door de jaren heen is er veel veranderd. De oplettende voetgangers en bekende cliënten hebben het wellicht al gezien: Beautysalon Hem en Haar heeft een nieuw logo, de etalage is veranderd evenals de website.

Winkelpresentatie

Het logo van de Beautysalon is aangepast zodat nog duidelijker naar voren komt dat het een Beautysalon is voor Hem en Haar. Liesbeth: “Er was nog wel eens verwarring over dat ik ook een kapsalon was, net als mijn beide buren.” Nu de nieuwe huisstijl ook in de etalage doorgevoerd is, komt het duidelijker naar voren dat het om een Beautysalon gaat én door de frisse kleuren valt de salon aan de Molenweg meer op.

Online afspraak maken op de nieuwe website
Vorig jaar nam Liesbeth de stap om een nieuwe website te laten ontwikkelen, waar alle nieuwe producten en behandelingen uitgebreid beschreven worden. “Waar ik eerst met onbekende merken werkte, werk ik nu met gerenommeerde merken als Maria Galland, Pupa en Darphin. Daarnaast zijn zoveel er behandelingen bijgekomen in de afgelopen jaren. Naast specialistische gezichtsbehandelingen zijn nu o.a. ook micro needling en rimpelvervaging met naaldloze injecties toegevoegd.”

Met de online tijd mee
Om het haar klanten nóg gemakkelijker te maken voegde ze een Online Afspraken systeem toe aan de nieuwe website. Zo kan men zelf een afspraak inplannen via de website of de speciale Hem en Haar app voor mobiele telefoons. Om direct maar door te pakken is Liesbeth ook volop aan de slag gegaan met de inzet van sociale media. Liesbeth: “Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. Zo delen we nu via Facebook leuke nieuwtjes, aanbiedingen, evenementen en leuke winacties.”

Kennismaken op 29 mei
Op 29 mei van 17.00 tot 21.00 uur organiseert de Beautysalon een verwenmiddag/avond, een uitstekend moment om kennis te maken met Hem en Haar’s nieuwe stijl. Iedereen is van harte welkom om een drankje te komen drinken. Naast de kortingen op producten kan men zich opgeven voor een eenmalig gratis IPL-behandeling (definitief ontharen). Aanmelden voor de Pré SummerSale .


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws