cadeautafel-hem-en-haar

Kerstcadeau’s voor hem en haar

Category : Microneedling

Inmiddels zitten we al in de decembermaand, de laatste van het jaar 2016. Sinterklaas is weer uit het land en nog twee weken te gaan en dan is het Kerst. In alle winkels en bij vele thuis is de kerstversiering al aangebracht. Ook bij mij in de salon zie je op subtiele wijze dat het Kerst is.

Kerstcadeautjes
Vanaf volgende week geef ik iedereen die langs komt even een kleinigheidje mee. Dat kan zijn een miniatuur van Darphin, als extra verzorging voor de huid, of bijvoorbeeld een zakje voor in bad van Maria Galland. Ook heb ik kleine cadeautjes en mooie giftboxes voor onder de kerstboom. Stuur gerust uw man of vrouw hierheen, dan geef ik wel advies voor welk product het beste is voor uw huid. Ook zijn er cadeaubonnen voor hem en haar, door u zelf met een bedrag in te vullen.

Aangepaste openingstijden
Deze maand hebben we aangepaste openingen. Op enkele dagen zijn we gesloten én we hebben juist wat extra openingsdagen. Bekijk hier de aangepaste tijden!


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws