Kim Kotter Liesbeth Kerkhoven Beauty Award

Kim Kötter presenteert Beauty Award 2017

Category : Microneedling

Vorige week kreeg ik mail van de Beauty Award. Ik werd uitgenodigd met alle genomineerde schoonheidsspecialisten voor een lunch. Dus 9 maart ging ik op naar Nieuwegein.

Opnames RTL4 voor Beauty Award

We werden op ons paasbest verwacht, want deze dag werden er ook filmopnames gemaakt met een camera ploeg van RTL4.  Na een enthousiast ontvangst door Greet Hoedemans van de BTP – één van de organisatoren – zag ik alle andere genomineerden (in totaal 18 dames). Een aantal daarvan kende ik al. Dit was de eerste keer dat wij elkaar allemaal zagen en elkaar konden feliciteren met het behalen van die mooie nominatie. De nominatie op zich is al een prijs,want bij de beste drie horen in jouw categorie is natuurlijk al een hele prestatie.

Voorbereidingen uitreiking Beauty Award

We begonnen met een heerlijk verzorgde lunch. Na de lunch werd ons verteld hoe dé dag – de uitreiking op 10 april – gaat verlopen en wat er van ons verwacht wordt. Ik zie mezelf straks in Hilversum al helemaal van de trappen komen in mijn gala jurk……wel heel spannend hoor. Het wordt een heel feestelijke avond met show, tapas hapjes en een grote afterparty. Inmiddels weet ik dat de winnaar van mijn categorie tussen 21.00 en 22.00 uur bekend wordt gemaakt, Ik kan er nu al zenuwachtig van worden.

Kim Kötter presenteert 10 april

Tevens werd bekend gemaakt wie de feestelijke avond gaat presenteren. En dat is niemand minder dan Kim Kötter! Kim was ook aanwezig en deed het interview voor de camera’s. Ik was gelijk aan de beurt, dus ik hoefde niet lang zenuwachtig te zijn. De vragen die Kim stelde, waren van te voren al aan ons bekend gemaakt, zodat je jezelf er een beetje op kon voorbereiden. Kim zorgde ervoor dat ik me gelijk op mijn gemak voelde en daardoor verliep het interview hartstikke goed. Daarna kreeg ik samen met de rest een workshop over branding, bloggen en hoe je je bedrijf en jezelf in 1 minuut presenteert. En dat is lastiger dan je denkt.

Kortom was het een hele leuke, gezellige en leerzame middag en een goede voorbereider op 10 april! Ik heb er zin in.

Hieronder een paar foto’s:

Kim Kotter Liesbeth Kerkhoven Beauty Award Genomineerde Beauty Award 2017 Haren

 

 

 

 

 

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws