KOC-erkenning-verlengd

KOC erkenning leerbedrijf verlengd

Category : Microneedling

De KOC erkenning leerbedrijf is verlengd. Dit betekent dat studenten die een opleiding volgen tot schoonheidsspecialist niveau 4 welkom zijn om stage bij ons in de salon praktijkervaring op te doen. 

Op 22 maart 2017 kwam de inspectie van KOC langs. Ze evalueerden samen met mij de bijna verlopen erkenning als leerbedrijf. De Wet Educatie en Beroepsonderwijs heeft het zo vastgesteld dat je alleen een leerbedrijf mag zijn als je aan bepaalde criteria voldoet. Als hier aan wordt voldaan dan heb je de toetsing gehaald en ontvang je het KOC erkenning leerbedrijf.

De inspectie van KOC verheugde het, dat ik de komende vier jaar graag mbo-studenten wil blijven opleiden in de praktijk.

Je biedt studenten een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. Dat waarderen wij enorm.KOC inspecteur

Elk jaar leid ik een schoonheidsspecialiste op in de beautysalon. Dat doe ik met veel plezier en ik probeer ze niet alleen de vakinhoudelijke kennis bij te brengen maar schenk ook aandacht aan het ondernemerschap. Stagiaires starten in de salon met kijken en luisteren en nemen vervolgens eerst eigen proefpersonen mee. Vervolgens mogen ze op mij oefenen en langzaam gaan we dan over van kijken naar doen.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!

Liesbeth Kerkhoven

Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws