Skeyndor mannen

Korting op Skeyndor mannenbehandeling

Deze periode bij aankoop van twee mannenproducten, een luxe gezichtsbehandeling voor de man van €71,50 voor  €59,50. 

Er kan gekozen worden uit de volgende producten van Skeyndor:

Daily detox face washDaily detox face wash 
Drievoudig werkende reinigende mousse, die de huid diep reinigt en de balans restaureert door celvernieuwing te versnellen. Geeft de huid een stralend resultaat. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Energizing anti-age serum SkeyndorEnergizing anti-age serum
Ontwikkeld met diverse ingrediënten die bijdragen aan de verhoging van de energie in de huidcellen. Bevat SPF 10. Speciaal ontwikkeld om de huid opnieuw energie te geven en te revitaliseren. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Eyebags recovery gel skeyndorEyebags recovery gel
Verfrissende gel met actieve ingrediënten die tekenen van ouderdom en kussentjes onder de ogen doen verminderen. Laat de huid rond de ogen stralen. Voor alle huidtypen rond de ogen.

Redness preventing after shave skeyndorRedness preventing after shave
De aftershave bevat een combinatie van actieve ingrediënten die het heelproces doen versnellen, roodheid doen verminderen en onzuiverheden op de huid doen voorkomen. Extra-verfrissende balm, ontwikkeld om roodheid na het scheren tegen te gaan. Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

Shine control 24h aqua emulsion skeyndorShine control 24h aqua emulsion
De Shine control is gemaakt met langdurig hydraterende stoffen en heeft een talg-reducerende werking waardoor de huid minder glimt en de poriën worden verkleint. De gemengde en vette huiden worden mooi mat en stralend. Voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige huid.

De mannenbehandeling

De mannenbehandeling bestaat uit een goede gezichtsreiniging met scrub. Daarna volgt een, dieptereiniging, er wordt geëpileerd waar nodig en er wordt een speciaal serum aangebracht.Dan volgt een heerlijke schouder-, nek- en gezichtsmassage met een speciaal peel-off masker voor de mannenhuid.  Na de inwerking van het masker wordt de behandeling afgesloten met de verzorgende producten.

Vragen over deze producten/of over deze specifieke behandeling? We helpen je graag. Bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws