nagels-lakken

Laat je nagels lakken voor het goede doel!

Category : Acties , Microneedling

Geef jezelf (of iemand anders) een manicurebehandeling en steun daarmee het goede doel Care for Life. Een stichting die zich inzet voor chronisch zieke kinderen. 

Care for Life
Care for Life zet zich in voor terminale- levensbedreigende-, en chronische zieke kinderen, onder andere door het laten uitkomen van de mooie wensen die deze kinderen hebben. Als moeder van een zoon die vroeger ook ernstig ziek is geweest, weet ik hoe belangrijk hetgeen is wat deze doelen doen.

Wensen vervullen
Door wat Care for Life doet, hoeven zieke en gehandicapte kinderen zich even geen patiënt te voelen. Ze laten de allergrootste wens van het kind uitkomen en geven hem of haar de mooiste dag die ze hadden kunnen wensen. Hier wil Beautysalon Hem en Haar graag een steentje aan bijdragen.

Actie
Helpt u mee om geld in te zamelen voor Care for Life? Kom langs en verwen uzelf met een behandeling bij Sterre. Bij elke manicurebehandeling die u van haar krijgt, gaat 50% van de prijs van deze behandeling naar het goede doel. Meer informatie over deze behandeling vindt u via onderstaande link:

Manicure

Liever een visagiebehandeling? Dat kan ook! Naast alle manicure behandelingen, gaat ook de helft van de opbrengst van de visagiebehandelingen naar Care for Life.  Zie:

Visagie voor het goede doel, doe je mee?

U kunt direct een datum te prikken via de online agenda. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via: 050-5351028.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2016. 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws