Homme Galland - kopie

Laatste kans: producten Homme Galland

Category : Microneedling

Aanvullend bericht 12 juli: alle producten zijn al uitverkocht. Inmiddels hebben we een goede vervanger binnengekregen, waar we je graag kennis mee laten maken. 

——————————————————————————————

Slecht nieuws voor de heren. We hebben bericht gekregen dat de Homme Galland – de mannenlijn van Maria Galland – per direct opgeheven wordt. Heel jammer! Tijd om de alternatieven te onderzoeken.

We hebben zoveel mannen die zo tevreden zijn over de Homme Galland producten. Zo is de 902 dagcrème het best lopende product uit deze lijn. Helaas hebben we niet de mogelijkheid gekregen om nog één keer een x-aantal in te kopen. Daarom gaan we nu op zoek naar een goede – of als het even kan – een nog betere vervangende verzorgingslijn.

Dus mannen, we zijn er mee bezig en we gaan ons best voor je doen om tot een goed alternatief te komen. In de salon hebben we nog enkele producten op voorraad. Mocht je graag nog wat aanvullende producten willen aanschaffen, kom langs of bel even van te voren om te checken of er nog iets voor je bij zit.

 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Uw huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met u het optimale uit uw huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws