Mille perle sublime

Ligne Mille lijn Maria Galland limited edition essence

Naast de limited edtion behandeling is er ook een limited edition essence ontwikkelt. Deze is nóg exclusiever. We hebben er namelijk maar 1.

Deze luxe essence bevat het unieke parelcomplex voor een egale teint & verfijnde poriën, vermindering van ouderdomsvlekken, heldere uitstraling. De parel, een meesterwerk van de natuur, in combinatie met innovatieve werkstoffen

Ligne Mille lijn Maria Galland

Maria Galland heeft een luxe anti-aging lijn, genaamd Ligne Mille. Deze verzorging behaalt dankzij haar kostbare werkstoffen unieke resultaten en is gebaseerd op een baanbrekende innovatie: het TOP-C complex. Een werkstofcomplex dat exclusief door Maria Galland is ontwikkeld met witte truffel, 24 karaat goud, anti-aging peptiden en een bekroonde cel-activator. Deze lijn heeft een liftend en herstellend effect, revitaliseert, hydrateert en vermindert rimpels – in beduidende mate.

Belangrijkste werkstoffen

Ultieme huidverzorging in de vorm van 0010 Essence Mille Perle Sublime en een
24-uurs crème 1000 Crème Mille Perle Sublime laten de huid ook thuis stralen
als een perfecte parel.

De uiterst kostbare werkstoffencombinatie is verwerkt in 1000 crème Mille Perle Sublime en in het verzorgingsconcentraat 0010 essence Mille Perle Sublime, dat perfect is afgestemd op de dag- en nachtverzorging.

TOP•CMG-complex
Lifting, regeneratie & revitalisering. Een revolutionaire, wetenschappelijk ontwikkelde combinatie van witte truffel, 24-karaats goud, anti-aging peptiden en een bekroonde celactivator.

4-moleculair hyaluronzuur
Vermindering van rimpels, intensieve vochtverzorging.

Parelcomplex
Egale teint & verfijnde poriën, vermindering van ouderdomsvlekken, heldere uitstraling. De parel, een meesterwerk van de natuur, in combinatie met innovatieve werkstoffen.

Vragen over dit onderwerp en/of over deze specifieke behandeling? We helpen je graag. Bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws