care-for-life

Manicure en Visagie voor Care for Life

Category : Acties , Microneedling

Geef jezelf (of iemand anders) een manicure- en/of visagiebehandeling en steun daarmee het goede doel Care for Life. Een stichting die zich inzet voor chronisch zieke kinderen. 

“Mijn zoon heeft het in de eerste twee jaar van zijn leven best wel zwaar gehad. Destijds kwam ik vaak op de kinderafdeling van het ziekenhuis, waar veel kinderen met een chronische ziekte lagen. Doordat ik het van zo dichtbij meemaakte, hebben deze kinderen een plekje in mijn hart gekregen.” – Liesbeth

Verwendag
Zelf weet ik hoe belangrijk deze dagen zijn voor een kind met een chronische ziekte. Eerder heb ik al eens meegewerkt aan een verwendag voor Stichting Opkikker, waarbij ik een chronisch ziek meisje en haar moeder heerlijk in de watten heb gelegd met verschillende behandelingen.

Care for Life
Vanaf nu steun ik Care for Life. Deze stichting zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn en voor kinderen met een handicap. Dit doen ze door middel van het uitlaten komen van mooie wensen, educatieve ondersteuning en medische ondersteuning.

Actie
Helpt u mee om geld in te zamelen voor Care for Life? Kom langs en verwen uzelf met een behandeling bij Sterre. Bij elke manicure- of visagiebehandeling die u van haar krijgt, gaat 50% van de prijs van deze behandeling naar het goede doel.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2016. 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws