Maria Galland dag beautysalon hem en haar

Maria Galland Dag

Op 14 november organiseren we een Maria Galland dag. Een dag vol fijne behandelingen tegen sterk gereduceerd tarief én leuke kortingen op producten van Maria Galland.

Op deze dag komt de specialist van Maria Galland om een prachtige behandeling te geven en u kennis te laten maken met het product Maria Galland en wat dit voor uw huid kan betekenen. De totale behandeling duurt anderhalf uur, waarin u een gezichtsbehandeling tegen een gereduceerde prijs krijgt en waarbij tevens een huidanalyse wordt gedaan en adviezen voor thuisgebruik worden gegeven.

Op deze dag gelden leuke kortingen op de producten van Maria Galland. Zo ontvangt u bij aankoop van 1 product 5% korting, bij aankoop van 2 producten 10% en bij aankoop van 3 producten 15% korting!

De behandeling die gegeven wordt, is gericht op pure verwenning en verbetering van de huid. Hierin is geen ruimte voor epileren of verven of harsen. Hiervoor kunt u beter op een ander moment komen, zodat u ook echt optimaal van de verwenning kunt genieten. Het resultaat van de behandeling is daardoor nog groter! Het is een speciale behandeling voor de rijpere huid, waarbij heerlijke gezichtsmassage wordt gedaan en een speciaal masker een verbluffend resultaat geeft dat lang aanhoudt.

Kosten voor de behandeling zijn slechts € 49,50, welke normaliter € 109,50 zijn.

Aanmelden
Op 14 november is het op verschillende tijden mogelijk om u te laten behandelen. De beschikbare tijden zijn: 10.00 uur, 11.30 uur, 13.30 uur, 15.00 uur  en 16.30 uur. Wilt u zich opgeven? Bel ons op 050-5351028 en meld u aan.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws