Maria Galland ULTIM’BOOST

Category : Microneedling

Met ULTIM’BOOST zet Maria Galland opnieuw een wetenschappelijke standaard. Het is het real-time antwoord op deze nieuwe tijdelijke, leefstijl gerelateerde huidbehoefte.

Deze nieuwe, op maat ontworpen ‘Boosting Technology’ verbetert de effecten van de verzorging van de huid die wordt aangebracht onder je gebruikelijke serum en crème. Dé ultieme beautyoplossing voor jouw tijdelijke beautybehoefte.

De Boostst

001 HYDRATATION
Een 4-moleculaire hyaluronzuurmix voor onmiddellijke  en langdurige hydratatie, bergkristal met essentiële  minerale- en sporenelementen voor een gezonde glow,  appelextract met cellbooster om de huid glad te maken  en te beschermen en smeerwortel-stamcel-extract om de regeneratiecapaciteit van de huid te versterken.

002 PURETÉ
Lotusbloem-extract met een mild exfoliërende werking onthult  een helderder teint, vingerlimoen-extract met een verhelderende en gladmakende werking verbetert de uitstraling en egaliseert  de teint, wilde pistache-mastiek verfijnt de poriën en vermindert onvolkomenheden, voor een matte en zijdezachte finish.

003 RÉGÉNÉRATION
Argan-stamcel-extract en royal peptide stimuleren de cellulaire regeneratie, een hydrocomplex en olie uit duindoornpulp versterken de huid en beschermen tegen vrije radicalen.

004 ÉCLAT
24-karaats goud verbetert de glow, een energie-booster zorgt  voor onmiddellijke hydratatie en vermindert tekenen van vermoeidheid, zoete gierst-extract verstevigt de huid en maakt rimpels glad.

005 TENSEUR
Diamant-complex lift en verstevigt de huid, Zwitsers ijswijn-extract  maakt de huid steviger en vermindert fijne lijntjes en rimpels, dankzij  zijn anti-aging eigenschappen.

006 UNIFORMITÉ
Parel-extract voedt en kalmeert de huid en maakt haar glad, witte-pioen- en erwt-extract zorgen voor een gelijkmatige teint, een tuinkers- en sojaliposomencomplex vermindert donkere vlekken en voorkomt de vorming van nieuwe.

De Beautydiagnose
De 360° Beautydiagnose van Maria Galland Paris combineert de analyses van de huid- en de levensbalans om optimaal de diepere oorzaak van je huidconditie te bepalen. Zo kunnen we je een op maat gemaakte beautyroutine aanbieden.

Doe hier de Beautydiagnose:

https://360beautydiagnosis.maria-galland.com/nl/


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws