Mille Perle Sublime

Mille Perle Sublime limited edition behandeling Maria Galland

Er is weer een nieuwe limited edtion binnen van Maria Galland: de Mille Perle Sublime. Een pure luxe anti-aging behandeling van 75 minuten, met producten op basis van kostbare parels.  

Limited editon Mille Perle Sublime

Na vele jaren van intensief onderzoek hebben de wetenschappers van Maria Galland Paris een nieuwe manier gevonden om de luxe anti-aging huidverzorgingslijn Mille nog te vervolmaken en hebben ze een gelimiteerde oplage gecreëerd op basis van kostbare parels.

Een innovatief parelcomplex in combinatie met diverse uitzonderlijke luxe werkstoffen voorkomt voortijdige, UV-geïnduceerde huidveroudering, verzacht ouderdomsvlekken zichtbaar en laat de huid weer stralen. Het huidoppervlak lijkt op dat van een perfecte parel: egaal en stralend mooi.

De veelzijdige anti-aging werkstoffen onthullen direct een perfecte huid en een egale teint. We verwennen de huid en geven advies voor een verzorgingsritueel op maat, dat precies is afgestemd op de specifieke behoeften van de huid.

De perfectie van de parel, omgeven door de ultieme gezichtsverzorging voor een adembenemend mooie huid.

Limited Edition behandeling boeken

Ook nieuwsgierig naar deze luxebehandeling?  U kunt de behandeling boeken voor €90,-.  We hebben 15 binnengekregen en op is op. Bij interesse het advies om zo snel mogelijk te reserveren. Heb je al een afspraak staan, dan kun je deze upgraden naar een Mille Perle Sublime behandeling.

Ook is er een gelimiteerd product bij de mille lijn ontwikkeld: de essence 010.

Vragen over dit onderwerp en/of over deze specifieke behandeling? We helpen je graag. Bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws