Moederdag acties

Tags :

Category : Microneedling

Hoe leuk is het om uw moeder of uzelf een cadeau te geven? Om even een extra waardering uit te spreken of uzelf iets gunnen. Liesbeth van Beautysalon Hem en Haar kan daar enorm van genieten en heeft daarom van alles in ‘huis’ gehaald. Zit er iets voor u of uw moeder tussen? Laat het dan weten via de mail: info@hem-en-haar.nl, want op=op.

Set 1: Een prachtige toilettas met Maria Galland reiniging 100ml, lotion 100ml, serum 15ml en crème 20ml voor €45,00, verkrijgbaar in 3 varianten:
– Anti-Aging
– Hydraterend
– Voor de vermoeide huid

Set 2: De nachtcrème van Darphin uit de Ideal Resource lijn in een 30 ml uitvoering mét een miniatuur Ideal Resource eye crème én een miniatuur Ideal Resource olie in een leuke cadeauverpakking voor €39,50.


 Set 3: De Maria Galland crème 660 met een   miniatuur van het serum 640 (15ml) en een   proefmonster om de huid te beschermen, allemaal in een schitterende toilettas   voor €99,50.

 Set 4: De Maria Galland crème 760 met een   miniatuur van het serum 740 (15ml) en een   proefmonster om de huid te beschermen, allemaal in een schitterende toilettas   voor €136,50.


Set 5: De superfijne mascara van Pupa met zwart oogpotlood in een toilettasje voor €19,95. De mascara is in 3 varianten verkrijgbaar.

  • Vamp Explosive Lashes
  • Vamp Definition
  • Vamp Original

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws