Beauty Award Treatments

Nieuw! 4 Beauty Award Treatment’s

Category : Acties

Liesbeth is nog steeds in de race om schoonheidsspecialist van het jaar te worden. Dit wil ze graag met jullie vieren met speciale Beauty Award Treatment’s. Vier fijne behandelingen met feestkorting. Twee van Darphin en twee van Maria Galland. Voor welke ga jij?

1. Super boost met de Maria Galland Masqua Modelant

Dit masker van 75 minuten geeft je een super boost. Dit komt doordat het masker is gebaseerd op een diepwerkend, zichverwarmend mineraalmasker. Het masker zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

Normaal €85,00, nu €59,50.

2. Wellness en ontspanning met de Maria Galland Therapie Cocon

Bij deze behandeling draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

Normaal €73,50, nu €53,50.

3.  Anti-veroudering met Darphin Stimulskin Serummask

Een hoogwerkzaam masker dat het behandelresultaat een boost geeft en de uitstraling van de huid van binnenuit verbetert. Verbetert het vochtgehalte en zorgt voor een comfortabele, soepele huid, huidstructuur wordt mooier, lijntjes en rimpels verminderen en de huid wordt steviger en gelift.
Normaal €85,00, nu €59,50.

4. Huidverbetering met Darphin Cereal Vitamin Powder Mask

Onder dit lijnzaadmasker wordt de juist afgestemde essentiële olie aangebracht. De mix van cereals bevat een hoge concentratie antioxidanten, viatmines en omega 3 en 6, voor een gezondere huidstructuur. De voordelen van dit masker zijn: een zachte stralende, comfortabele en vernieuwde huid. Een energieboost en goede hydratatie.
Normaal €73,50, nu €53,50.

Beauty Award Treatment boeken

U kunt direct een datum te prikken voor deze behandeling via de online agenda. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via: 050-5351028.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws