Nieuw: Beeldbelsessies

Category : Nieuws

Vorige week dinsdag gebeurde iets waar ik al voor vreesde, de salon mag 9 februari nog niet open. Dus het duurt helaas nog iets langer voordat we elkaar weer mogen zien.
Normaal zie en voel ik jouw huid regelmatig en pas ik mijn behandelingen, producten en adviezen aan op hoe jij jouw huid op dat moment het best kan verzorgen. Dit gaat momenteel niet, maar mogelijk zit jij nu toch met vragen over je huid.

Met deze vragen kan ik je vanaf vandaag persoonlijk helpen. Komende weken kun je al jouw vragen persoonlijk aan mij kwijt tijdens beeldbelsessies. Ik wil ervoor zorgen dat jij door middel van deze sessies makkelijker vragen kan stellen. Dus zit je met een vraag of wil je advies, reserveer dan komende weken een sessie voor jezelf.

De sessies duren ongeveer 15 minuten en zijn in te plannen via deze website, je gaat naar ‘online agenda’ en hier staat de optie ‘belafspraak’. Vervolgens kun je hier de beschikbare momenten zien en inplannen. Wanneer je de afspraak maakt is het belangrijk dat je jouw telefoonnummer en e-mailadres noteert in de opmerkingen, zodat ik de juiste gegevens heb.

Ps. Heb je nog niet eerder online een afspraak gepland? Meld je dan aan als ‘nieuwe klant’!

Ik kan niet wachten om jullie te mogen bellen en zien!

Warme groet,
Liesbeth


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws