permanente make-up pmu

Nieuw: permanente make-up laten zetten

UPDATE 15 december 2017

Vergunning PMU binnenDe vergunning is binnen! Het bewijs dat ik volgens de hygiëne regels van de GGD werk. Fijn dat deze nu ook binnen is. Inmiddels diverse klanten mogen vermooien met lipliners, eyeliners en wenkbrauwen.  

——————————————————————————-

Vanaf de derde week van september zal het ook mogelijk zijn om permanente make-up te laten zetten bij ons in de beautysalon. Maar wat is dat eigenlijk, waarom zou je hiervoor kiezen en wat zijn de mogelijkheden? Lees het in dit bericht.

Liesbeth is toe aan een nieuwe uitdaging. Ze heeft altijd al een grote interesse gehad voor permanente make-up en na meerdere vragen van klanten – of er geen permanentere oplossing is voor het zetten van b.v. wenkbrauwen – heeft ze besloten een training te gaan volgen. Deze maand zal ze een training volgen om de nieuwste technieken in de hand te krijgen voor het zetten van wenkbrauwen, eyeliners en lipliners. Ze heeft er super veel zin in.

Wat is permanente make-up?

Als je permanente make-up hebt, sta je elke ochtend op met wenkbrauwen, eyeliner en/of lipliner. Je hoeft het zelf niet meer te zetten. Tijdens de behandeling worden pigmenten in de huid gebracht waardoor je altijd ‘opgemaakt’ bent. Ook als je gaat zwemmen of gaat sporten blijft het zitten. Het blijft zo’n 2 tot 6 jaar zitten. Hoe lang het precies zal zijn, hangt ook af van het soort behandeling en hoe je ermee omgaat. Kom je bijvoorbeeld veel in de zon, dan zal het pigment eerder oplichten.

Hier zie je een mooi voorbeeld van drie situaties:

  1. Zelf wenkbrauwen tekenen
  2. Natuurlijke situatie
  3. Met permanente make-up

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

Aanbrengen van permanente make-up

Permanente make-up wordt ingebracht met hele dunne naaldjes. Er kunnen verschillende soorten naalden gebruikt worden, waarmee verschillende technieken toegepast kunnen worden met daarbij weer verschillende effecten. Zo kunnen scherpe lijnen, natuurlijke haartjes en schaduw getekend worden.

Het aanbrengen van permanente make-up wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Je kunt het vergelijken met het gevoel van een speldenprik. Er is ook altijd de optie om te kiezen voor een plaatselijke verdoving, mocht je dat prettiger vinden.

Het laten zetten van permanente make-up is veilig. Je krijgt er geen ontstekingen of zwellingen door. Het is voor iedereen geschikt. Ook voor diegene met een gevoelige huid of  die te maken heeft met allergische reacties.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Permanente make-up kan voor verschillende situaties een oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan mensen die in een kuur zitten en daardoor geen haar meer hebben of bij wie – na het ondergaan van chemotherapie – het haar niet meer terug komt. Of als je weinig wenkbrauw en/of kleur aan je wenkbrauwen hebt. Ook gemak – bijvoorbeeld weinig tijd hebben –  kan een goede reden zijn. Zo kiezen veel tienermeiden voor het laten zetten van een eyeliner. Mensen met smalle lippen, vage contourlijnen of geen strakke liplijn hebben kiezen bijvoorbeeld eerder voor een lipliner. Ben je allergisch voor make-up? Dan is permanente make-up een super alternatief.

 

PMU voor en na

 

 

 

De mogelijkheden van permanente make-up

Bij Beautysalon Hem en Haar is het mogelijk om wenkbrauwen, eyeliners en lipliners te laten zetten. Hieronder kun je de tarieven vinden. Meer informatie over deze behandeling.

Prijzen:
Wenkbrauwen                    € 295,00
Eyeliner boven en onder     € 249,00
Eyeliner boven of onder                  € 149,00
Lipliner                                               € 149,00
Bijwerken                                           € 100,00

Heb je vragen over permanente make-up en/of wil je nog wat meer informatie om te beoordelen of het wat voor jou is? Neem gerust even contact met mij op via 050-5351028 of mail naar  info@hem-en-haar.nl 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws