Pupa like a doll maxi blush

Nieuw! Pupa Like a doll maxi blush

Category : Microneedling

Pupa heeft een nieuwe blush-lijn gelanceerd: Pupa Like A Doll Luminys Blush. Het is een blush met een zijdezachte structuur. De blush is rijk aan ultrafijne parels en geeft een stralende glans. Door de pigmenten geeft de blush een optimaal resultaat.

Deze nieuwe blush geeft een zacht en gewichtloos gevoel op de huid, hecht perfect en brengt een gelijkmatige teint. Met deze blush heb je een lang houdend en vlekkeloze look.

Blush kleuren

De blush is in verschillende kleuren te krijgen. Bij ons in de salon hebben we de kleurnummers 102, 200, 201 en 202. Hieronder kun je de kleuren bekijken.

Pupa like a doll maxi blush 202 juicy peach

202 juicy peach

Pupa like a doll maxi blush 201 apricot nude

201 apricot nude

Pupa like a doll maxi blush 200 sweet apricot

200 sweet apricot

Pupa like a doll maxi blush 102 vintage pink

102 vintage pink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze blush is hypoallergeen en dermatologisch getest.

Welke kleur past bij jouw huid?

Als je een blush koopt is het van belang dat je naar je huid kijkt. Bij elke huid past een andere kleur. Dit heeft met je huidskleur te maken en met eventuele gesprongen adertjes. Daarnaast hangt het ook nog samen met je eigen wens: wil je dat het duidelijk te zien is of wil je dat het subtiel aanwezig is. Het is dus lastig aan te geven welke je het beste kan kiezen. Kom gerust bij ons in de salon langs en we kijken samen welke kleur het beste bij jou past.

Blush resultaat

De blush zorgt voor een fluweeleffect met een vleugje kleur. Is gemakkelijk te blenden, zonder risico op vlekken. Zorgt voor een look met langdurige glans en kleurbehoud. En creëert een gezonde glans. De blush laat je gezicht stralen.

Tips voor gebruik

Breng de blush aan met een kwast door met een cirkelvormige beweging aan te brengen richting de slapen. Tip: Maak de kwast regelmatig schoon voor het beste resultaat.

Vragen over deze producten? Neem vrijblijvend contact op via info@hem-en-haar.nl of gebruik het contactformulier.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure

 


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws