Maandactie november shireen behandeling beautysalon hem en haar

Nieuw! Shireenbehandeling voor het vervagen van rimpels

Het vervagen van rimpels dat wil bijna iedereen. Maar om drastisch de naald erin te zetten met botox of andere fillers of misschien zelfs een facelift, gaat de meeste ook te ver. Nu is er een mooie oplossing om de rimpeltjes rondom de lippen, mondhoeken, de neus/ lippenplooi of op de wangen toch te vervagen! Shireen is een behandeling met naaldloze injecties met natuurlijke stoffen.

De natuurlijke stoffen die gebruikt worden zijn: een niet dierlijk hyaluronzuur (een zuur dat uw eigen cellen ook hebben, wat ervoor zorgt dat het vocht in de cellen blijft) en mannitol (een vloeistof dat vocht bindt, welke tevens als infusievloeistof wordt gebruikt). Daarnaast is er een anti-oxidant en farmaceutische kwaliteit water in de vloeistof verwerkt.

De behandeling
De vloeistof wordt in minder dan 1 seconde met hoge druk in de huid geperst op de plaats van de rimpel. De vloeistof verspreidt zich dan waardoor de verkleving van de huid wordt opgeheven. In de huid wordt celvernieuwing gestimuleerd en het vocht wordt door de hyaluronzuur gebonden waardoor er een mooie, gezonde en gehydrateerde huid ontstaat. Het effect is direct zichtbaar doordat u een gevulde huid ziet. Na twee weken wordt geadviseerd de behandeling te herhalen en na 3-6 maanden nogmaals (dit hangt af van de mate van diepte van de rimpel en het behandelde gebied).

Alle pluspunten op een rij
– Het resultaat is direct zichtbaar
– De behandeltijd is kort
– Er worden géén naalden gebruikt
– Het resultaat is natuurlijk!

Maandactie
Normale kosten van deze behandeling: €17,50 per shot (voor een bovenlip zijn 4 shots nodig). In een maand november als introductie: €15,00 per shot.
Kijk voor meer informatie op de Shireen behandeling pagina.


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws