vollere en langere wimpers

Nieuw! Wimperserum voor vollere en langere wimpers

Droom jij over vollere en langere wimpers? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Sinds deze maand hebben we een heel fijn product in de salon te koop die op een natuurlijke manier je wimpers voller maakt én verlengt. 

Met behulp van dit nieuwe product, een wimpergroeiserum, kun jij natuurlijke langere en dikkere wimpers krijgen! Door het gebruik van het speciale wimperserum wordt de natuurlijke groei van de wimpers geactiveerd. Daardoor lijken ze zichtbaar langer, voller en sterker.

De combinatie van een zestal unieke werkzame bestandsdelen zorgen er voor dat de wimperwortels gerevitaliseerd en gestimuleerd worden, verlengt de groeifase én gaat het uitvallen van wimperhaartjes tegen.

Je gebruikt het elke avond en gewoon elke dag. Met het kwastje is het gemakkelijk aan te brengen. Je strijkt langs je wimperrand en klaar! Na 4-6 weken heb je resultaat. Zelf (Liesbeth) gebruik ik het nu 4 weken en merk het ook al echt!

Voor het verlengen van wimpers werk ik met het merk Dr. Massing. Deze producten heb ik, zoals je van mij gewend bent, met zorg uitgezocht. Productprijs: €49,50

Deze actie loopt t/m november 2018.

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws