Nieuw!

Category : Microneedling

Wist je dat

  • we gemiddeld zo’n 10.000 keer per dag met onze ogen knipperen?
  • door het gebruik van digitale apparaten de huid rondom de ogen sneller uitdroogt?
  • de huid rondom je ogen de eerste tekenen van vermoeidheid en veroudering toont?

Daarom heeft Maria Galland nu drie nieuwe producten ontwikkeld voor bij jou thuis, maar ook een prachtige pakking voor uw ogen die tijdens uw behandeling bij Beautysalon Hem en Haar ingezet kan worden. De oogproducten zijn parfumvrij, om allergische reacties te voorkomen.

Laat uw ogen de juwelen van uw vrouwelijke schoonheid zijn!

De 250 is een lichte ooggel. Deze hydrateert perfect en stimuleert de energie van de huid. Hierdoor worden donkere kringen en wallen zichtbaar minder. De 250 kost € 55,00.

De 251 is een heerlijk oogmasker. Deze voelt fris aan, waardoor u zich meteen minder vermoeid voelt rondom de ogen. De 251 kost € 46,00.

De 350 is een tweedelige oplossing voor dag en nacht. Dit duo is ontwikkeld om de ogen overdag een verhelderende blik te geven door licht-reflecterende deeltjes en beschermt tegen de negatieve effecten van blauw licht. De nachtformule laat de huid herstellen en stralen. De 350 kost €67,00.


Nu ook nog een extra leuke aanbieding. Er is namelijk een prachtige nieuwe oogbehandeling voor in de salon ontwikkeld. Deze kunt u bij alle behandeling toevoegen voor €33,00. MAAR nu is de behandeling bij aankoop van een oogproduct slechts €25,00! De behandeling bestaat uit een lichte oogmassage met een zacht verkoelend peel-off masker. Dit verminderd vermoeidheid en helpt de tekenen van veroudering te verzachten.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws