Nieuwe anti-aging behandeling Maria Galland 2

Nieuwe anti-aging behandeling Maria Galland

In september ben ik naar Parijs geweest o.a. voor de training van de nieuwe anti aging behandeling van Maria Galland. Vanaf deze maand is het mogelijk om voor deze fijne behandeling langs te komen én je krijgt er ook nog eens fijne producten bij.

De behandeling is één die van begin tot eind uit 100% manuele masserende bewegingen bestaat. Vanaf de reiniging tot en met het aanbrengen van de afsluitende verzorging is het genieten. De masserende bewegingen uit deze behandeling zijn speciaal gecombineerd en onderzocht om tot een geweldig liftend resultaat te komen.

Daarnaast zorgt de behandeling voor totale ontspanning en voor activering van de huid. De huid is mooi vol na de behandeling, contouren beter zichtbaar en heeft een geweldige uitstraling. Wat uniek is aan de behandeling is dat in de behandeling de armen ook worden meegenomen. Een goede massage tegen de kipfilets!

Aanbieding kuur

Momenteel is er een prachtige kuur met deze behandeling. De kuur bestaat uit 3 behandelingen, waarbij je 1x per maand komt. Tijdelijk krijg je bij het boeken van deze kuur het serum of de crème die bij de behandeling hoort cadeau. Samen kijken we welk van de producten het beste voor jou is. De kuur is €285,- en je cadeau heeft een waarde van het serum €105,- of de crème €95,- De ervaring is uniek en het resultaat is verbluffend.

Nieuwe producten

Met deze lijn zijn er ook drie nieuwe producten gelanceerd:

  1. De 640 Serum lift Expert: Liftend serum met direct resultaat. De huid is onmiddellijk steviger, strakker en gladder. Met nieuwe baanbrekende werkstoffen als bijvoorbeeld ijswijn- extract dat de huid gelijk opspant en verstevigt. Prijs € 105,00
  2. De 660 Crème Lift Expert: huidherstellende liftende crème voor de 40+er. Een crème met een fluweelzachte textuur die voor een perfecte glow van de huid zorgt. Bijzonder element is het age control complex, dat de verkleving en oxidatie van de huid tegen gaat. Prijs € 95,00
  3. De 650 Wrinke Smoother Lift Expert: een multi-zone crème met dubbele werking die diepere rimpels gladstrijkt en de oogzone verjongt. Het product bevat zeer fijne moleculen en gaat als laatste stap over de verzorging heen. Het Shiitake extract zorgt voor elasticiteit en stevigheid. Prijs € 65,00

Maria Galland 640 650 660

Aanbieding 660

Dit is een tijdelijke aanbieding. De 660 is een nieuwe crème en om je deze crème te laten proberen kun je eerst de miniatuur kopen voor €28,50 (15 ml). Als de crème goed bevalt krijg je bij het inleveren van de miniatuur, €28,50 korting op de normale pot.

Deze actie loopt tot en met november 2018. Deelname aan de behandeling kan gestart worden uiterlijk in november (de eerste) en in januari (de laatste).  Productaanbieding: zolang de voorraad strekt. 

Beautysalon Hem en Haar | Voel je goed!
Liesbeth Kerkhoven
Je huid in topconditie? Dat kan!
Mijn naam is Liesbeth Kerkhoven en huidverbetering is mijn passie. Samen met jou het optimale uit je huid halen door goede adviezen, werken met topmerken, gerichte behandelingen, ontspanning en prachtige make-up.

Huidverbeterende behandelingen| Specialistische behandelingen | Ontspanningsmassage | Visagie | Ontharen | Manicure


Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws