Nieuwe behandelingen!

Category : Microneedling

Tijdens de lockdown heeft Liesbeth haar kennis vergroot en biedt nu twee nieuwe behandelingen aan. Vanaf nu kunt u deze behandelingen boeken.

NIEUW! Microdermabrasie
30 minuten €85,-

Dit is een peeling met hele fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren, ook wel mechanische peeling genoemd. Het wordt gedaan met een speciaal apparaat, waarbij de huid vacuüm gezogen wordt en tegelijkertijd gaan fijne kristallen over de huid om de dode huidcellen te verwijderen. Het is een behandeling die voor bijna elke huid geschikt is. Het geeft een gepolijst effect en heeft een direct resultaat. Uw huid wordt geactiveerd, poriën worden fijner, fijne rimpeltjes worden zachter en stimuleert de doorbloeding en cel-vernieuwing.

NIEUW! Microneedling 
45 minuten €125,- / 60 minuten €145,00 (met masker)

Dit is een behandeling waarbij de huid op zeer zachte manier wordt geperforeerd met fijne naaldjes van chirurgisch staal. Het wordt gedaan met een speciaal apparaat, waarbij de huid vacuüm gezogen wordt en tegelijkertijd gaan de fijne naaldjes over de huid. De huid blijft aan de buitenkant intact, maar binnen in wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd.
Na de behandeling is de huid licht rood, wat ongeveer 2 dagen kan aanhouden. U ziet niet direct resultaat van de behandeling. De aanmaak van collageen en elastine is gestimuleerd en dat duurt zo’n 6 tot 8 weken. Door deze behandeling in een kuur in te zetten, kunt u prachtige resultaten boeken m.b.t. rimpel vermindering, pigmentvermindering, stevigere huid, een verbeterde doorbloeding, verfijning van grove poriën en littekens worden oppervlakkiger.

Meer weten over de Groeifactor Facial van Dermafrac die bij deze behandeling gebruikt wordt? Neem dan een kijkje op https://dermappeal.nl/onze-merken/dermafrac.

Wilt weten of een van deze behandelingen voor u geschikt is en wat u ermee kunt bereiken? Vraag het gerust aan Liesbeth.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling. Dat kan via de online agenda, bel 050-5351028 of mail naar info@hem-en-haar.nl

Ontvang elke maand als eerste de acties en aanbiedingen in je mailbox

Laatste nieuws